Scuze,an uitat sa-l imping mai tare in fata..
DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Da e unu si acelasi(alea doua poze ce le-ai citat tu),asta o fo cap da serie,si imi place la nebunie cum o iesit asa zburlit,am vrut sa se vada si naluca-deh reclama mascata..
pe linga el or mai fost asa fo 20,nici unul la calibrul astuia,am citeva si cu vreo citiva dintre ei..e vreo problema??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
adica cum s-ar zice tie iti place sa faci foto din toate unghiurile ? footomodelinule 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
semlecangheorghe scrie:
- semlecangheorghe
- veteran

Nu mie,salaului..io de mine mi-s satul..la fel ca voi..MuskMd scrie:adica cum s-ar zice tie iti place sa faci foto din toate unghiurile ? footomodelinule
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

incearca si tu cu alta persoana. eventual de gen femininsemlecangheorghe scrie:io de mine mi-s satul..
faine boblere . cu cat dai unu ? pe bune, as lua unul sau doo sa le testez si pe ape publice, nu numai in incinte , ca noi aci n-avem .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
fara vrajeala... , Jiji... faci tu nirha si sa si mearga ... cumpar de la tine !
- semlecangheorghe
- veteran

Maree bandit,iejti dom' injiner...pe ape publice,incearca cu ''bile''....presupunind prin absurd,ca le ai...Cica daca fac zgomot ...sint eficiente,dar ai grija,nu prea mare,doamne fereste sa nu se sparga cumva..MuskMd scrie:incearca si tu cu alta persoana. eventual de gen femininsemlecangheorghe scrie:io de mine mi-s satul..![]()
faine boblere . cu cat dai unu ? pe bune, as lua unul sau doo sa le testez si pe ape publice, nu numai in incinte , ca noi aci n-avem .....
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Ce inseamna ''nirha''??bradypus scrie:fara vrajeala... , Jiji... faci tu nirha si sa si mearga ... cumpar de la tine !
Tie iti fac cadou...
.
.
http://www.kalastus.com/keskustelu/mess ... 201453.jpgsemlecangheorghe scrie:Ce inseamna ''nirha''??bradypus scrie:fara vrajeala... , Jiji... faci tu nirha si sa si mearga ... cumpar de la tine !
Tie iti fac cadou...
cam asa arata... e o scobitoare de suprafata pe care nu toti reusesc sa o faca sa mearga