DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Singura mea experienta cu boblere jointed e de acu' vreo suta de ani (da, da, stiu, mi s-a mai spus, nu-mi arat varsta
) in Delta, era un inceput de aprilie, stiuci foarte capricioase, singurele chestii care au functionat au fost voblerele cu pattern marlitza si biban, noi aveam de la Salmo... Aveam stiuculitza aia si dintr-o bucata, si jointed; a mers numai aia dintr-o bucata, care zau ca se simtea mai tare in batz! Trebuia lansat fix in buza stufului si daca nu musca in prima jumatate de metru, la revedere! Cele pe care le-am scos erau pline de lipitori pe cap... Am tras noi concluzia ca erau dupa depunere, nu incepusera sa se hraneasca, muscau doar din instinct teritorial. Si atunci trebuiau modele agresive, cu bataie puternica, iar vizual sa imite... mancatori de puiet.

- semlecangheorghe
- veteran
bradypus scrie:daa... poate ca omu fix de aia o zic ca le face jointca sa faca zgomot mai mare.
amu ce-ai sa faci ? ai sa contrazici si cuvintul " poate " ?![]()
hai ma Jiji... Chuck Norris al forumului...nu e cazul s-al scoti tu pe om... , el ori sa iexprimat gresit ori o gindit gresit ... nu conteaza... , spre deosebire de altii... el a ascultat o alta parere si a mers mai departe... n-are nimeni nimic cu el... , lucreza frumos pt c-ai place. La nevoie... probabil isi si lupta singur razboaiele...
![]()
ma mira faptul ca nu te-ai bagat s-al scoti si pe domnu coleg cu glow in the darkori ce sa ntimplat ? n-ai fo pe faza ori ai fo d´accord cu mine ? cum e ?
Spre deosebire de altii,eu nu ma erijez in avocatul nimanui..Fiecare crede ce vrea..
In legatura cu zgomotul,problema nu e bine pusa..nimeni nu poate sa spuna ca un zgomot este mai puternic decit altul,decit daca ai inregistra doua zgomote cu aparatura acustica,folosita in general de cercetatori sau militari..ori ,nici chiar atotstiutorii forumurilor noastre nu cred ca se poate lauda ca au acces la genul asta de informatii,pentru ca nu cred ,de exemplu,ca Marina Militara a S.U.A.,este interesata de semnatura acustica a unui jointed..sa zicem
Zgomotul produs in apa nu este mai puternic...este diferit,unul fata de celalat..cred ca asta este cuvintul..si nu cred ca diferit,inseamna mai ineficient.Si pentru ca nu imi place sa vorbesc din ipoteze si scenarii sforaitoare precum unii dintre ''teoreticienii de tastaura a acestui forum""

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
io´is olea dezamajit
credeam ca ai si masurat zgomotul si ne si zici precis
nu de alta... dar din ultimul articol cam asa se ntelege... , c´altel nu pomeneai de lucru asta la fiecare descriere a actiuni in parte
, cum ? acu nici NASA nu stie ? 

credeam ca ai si masurat zgomotul si ne si zici precis

nu de alta... dar din ultimul articol cam asa se ntelege... , c´altel nu pomeneai de lucru asta la fiecare descriere a actiuni in parte

Partial adevarat; adeca falssemlecangheorghe scrie:...
In legatura cu zgomotul,problema nu e bine pusa..nimeni nu poate sa spuna ca un zgomot este mai puternic decit altul,decit daca ai inregistra doua zgomote cu aparatura acustica,folosita in general de cercetatori sau militari..

Pai n-are cum, mai ales daca "nimeni" este surd. La pesti e mai diferit, ca pe langa zgomot(care poate fi mai puternic sau nu, in comparatie cu altceva) simt si vibratia.semlecangheorghe scrie:In legatura cu zgomotul,problema nu e bine pusa..nimeni nu poate sa spuna ca un zgomot este mai puternic decit altul
In mod ciudat, niciun peste ranit/bolnav/etc. nu scoate sunete in apa , asa cum scoate un vobler. Ca despre asta e vorba, nu? Ca un vobler sa imite ceva.
Tot in mod ciudat, somnul de exemplu, ataca si voblere care nu au bile. Pai cum mai nene , ala nu observa ca n-aude zgomote ?

Asta trebe trecuta in agenda, e de tinut minte.semlecangheorghe scrie:la o distanta de 5mm,intre corpuri face un fel de cloncanit,care atrage in special mustaciosii,dar si alti pesti..

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Inca o posheta, asta e nemiroff deja

Dati tare, mi- am luat lighean de protectie

Dati tare, mi- am luat lighean de protectie

Fratele meu , nu vrei tu sa le pui la curier sa le fac eu poze ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Nu nu, astea pleaca spre vest, adica shentru
Lasa ca faci si tu poze

Lasa ca faci si tu poze

Si un morcov tras prin apa prinde peste. Intrebare e daca revopsitul prinde mai bine ca originalul.semlecangheorghe scrie: Da ,sunetul este modificat,dar tot prinde peste...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Eu zic ca dupa doua articole si discutii fara numar despre cum vopsesti tu voblere cititorii dar si clientii tai ar merita totusi un raspuns cinstit. Asa ca ma vad nevoit sa repet:
Si un morcov tras prin apa prinde peste. Intrebarea e daca revopsitul prinde mai bine ca originalul.
Ai un raspuns cinstit la intrebarea asta sau o dai in continuare elegant pe dupa pubele?
Si un morcov tras prin apa prinde peste. Intrebarea e daca revopsitul prinde mai bine ca originalul.
Ai un raspuns cinstit la intrebarea asta sau o dai in continuare elegant pe dupa pubele?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13