DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Ian 2013, 22:47

:wink: Multzam..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 17 Ian 2013, 23:41

Salut, a incercat cineva epoxy asta? http://phoenixmodels.ro/shop/adeziv-epo ... -2200.html

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2013, 09:53

RAFYYY91 scrie:Salut, a incercat cineva epoxy asta? http://phoenixmodels.ro/shop/adeziv-epo ... -2200.html
Este vorba de o rasina epoxidrica pe care o comercializeaza o firma de modelism din Polonia ( de unde o iau cei de la Phoenix).
Mai mult ca sigur ca nu e fabricata in Polonia, ci doar ambalata acolo. Firma poloneza este o firma serioasa, cu pretentii si nu cred sa umble cu prostii. Indiferent, la pretul asta, daca nu e ceea ce trebuie, tot e buna de lipit ce mai sparge nevasta ( copiii) prin casa. Merita incercat.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 18 Ian 2013, 12:47

Eu ma gandeam sa o iau pentru lipit barbete, lest si armatura ca e destul timp de lucru 12 min pt asta, pentru topcoat la voblere/jerkbait-uri mai mari cam la 10-15 cm nu cred ca am timp sa le acopar. De epoxy asta ce parere ai? http://phoenixmodels.ro/shop/adeziv-epo ... -3008.html in 60 de min am timp sa acopar mai multe voblere dar nu stiu cat de vascoasa este ca deocamdata nu prea am cu ce sa-mi construiesc un dispozitiv de rotire lenta sa le acopar uniform :|

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 18 Ian 2013, 13:36

Le acoperi uniform nu pe rotisor, acolo le pui sa nu sa se scurga si sa formeze " picatura". Nu prea cred ca are timpul de lucru de 60 min, vezi ca in descriere scrie 10 min, iar 60 e durata de rigidizare, cred ca e vb de timpul dupa care nu mai are aderenta.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 18 Ian 2013, 13:56

Stiu, asta am vrut sa zic prin acoperire uniforma, ca basecoat folosesc pahare topite in diluant nitro asa ca sunt obisnuit cu efectu de "picatura", dar acolo nu ma deranjeaza prea tare ca dau mai multe straturi si atarn vobleru cand cu coada jos cand cu capu :lol: m-am gandit acum ca ar merge sa pun 2-3 straturi mai subtirele de epoxy la interval de 24 de ore intre ele ca sa nu curga prea tare :D ori asta ori ma pun pe cautat un motoras mic sa fac ceva rotisor, am si niste ventilatoare mici de pc, poate pun sa bata o briza d-aia mediteranneana sa se usuce mai repede :lol1:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2013, 18:42

RAFYYY91 scrie:Eu ma gandeam sa o iau pentru lipit barbete, lest si armatura ca e destul timp de lucru 12 min pt asta, pentru topcoat la voblere/jerkbait-uri mai mari cam la 10-15 cm nu cred ca am timp sa le acopar. De epoxy asta ce parere ai? http://phoenixmodels.ro/shop/adeziv-epo ... -3008.html in 60 de min am timp sa acopar mai multe voblere dar nu stiu cat de vascoasa este ca deocamdata nu prea am cu ce sa-mi construiesc un dispozitiv de rotire lenta sa le acopar uniform :|
Cand mai ai drum prin Bucuresti, imi dai un mesaj si treci pe la mine sa-ti dau un motoras sa-ti faci "rotisor" (mai Ghenadie tata,cum le intorci tu din vorbe,asa o pacalesti si pe cumatra)
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 18 Ian 2013, 19:10

Nea Mircea fa niste poze la minunatiile alea de voblere ........Sunt misto rau...Si na ca sunt destule ...deci inseamna ca mai sti si ceva Zugravelli ..... :respekt:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2013, 19:38

leowb scrie:Nea Mircea fa niste poze la minunatiile alea de voblere ........Sunt misto rau...Si na ca sunt destule ...deci inseamna ca mai sti si ceva Zugravelli ..... :respekt:
Mai musculita de otet, ca te mananca, apropo de zugraveli : stii cum fac fratii nostri romi calcio vechio cand zugravesc ?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 18 Ian 2013, 21:20

Nu stiu daca merita sa dai atatea straturi de rasina. De cele mai multe ori pierzi cate o nalaca fara sa ai nici macar un atac de peste. In plus, voblerele zdrentuite arata mai sexy. Eu consider ca e lucru in plus. Eu nu dau nici un strat de rasina, doar lac, si au fost putine voblere care sa supravietuiasca atat, incat sa fie zdrentuite, iar pesti nu s-au pierdut din cauza asta cu ele, ci mai degraba din cauza triplelor indreptate sau fir rupt

Scrie răspuns