multumesc, i-am trimis mesaj!old_radu scrie:...daca reusesti sa iei legatura cu "mariush" , poate iti face el
...sau ai varianta sa iti faci tu unul folosindu-te de urmatoarea foto :
http://www.carnavenir.com/Images/decroche-leurres
...mentionez ca fotografia a fost postata de Tudor pe un alt topic care trateaza aceiasi tema :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ezagatator
dezgatatoare voblere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
salut baieti!
ma bucura faptul ca e iesit de la naftalina subiectul asta! ma unge pe inima!

totusi sunt cativa baieti pe forumul asta care detin niste jucarii din astea...poate ne vor impartasi din experienta lor buna sau rea.din cea buna imi voi intretine inimioara din cea rea voi incerca sa imbunatatesc cat se mai poate ceea ce fac.
exista in continuare acele poze undeva pe la inceputul acestui topic pentru cei ce vor sa-si confectioneze singuri,iar pentru ceilalti exista...M ...
nu facem reclama

ma bucura faptul ca e iesit de la naftalina subiectul asta! ma unge pe inima!
totusi sunt cativa baieti pe forumul asta care detin niste jucarii din astea...poate ne vor impartasi din experienta lor buna sau rea.din cea buna imi voi intretine inimioara din cea rea voi incerca sa imbunatatesc cat se mai poate ceea ce fac.
exista in continuare acele poze undeva pe la inceputul acestui topic pentru cei ce vor sa-si confectioneze singuri,iar pentru ceilalti exista...M ...
nu facem reclama
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
						Aveti vreun model de dezgatator si pt. voblerele agatate-n copaci sau numa` pt. alea de sub apa?  

Daca nu, va dau eu o sugestie pe care am "implementat-o" la un moment dat cu ce-am avut prin barca da` pe care vreau s-o fac "de sine statatoare"
.
(se poate folosi si sub apa, pana la adancimi rezonabile
 )

Daca nu, va dau eu o sugestie pe care am "implementat-o" la un moment dat cu ce-am avut prin barca da` pe care vreau s-o fac "de sine statatoare"
(se poate folosi si sub apa, pana la adancimi rezonabile
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- kingofbeasts
 - veteran

ar fi vreo 2-3 solutii si se numesc dupa cum urmeaza: fierastrau, topor, maceta si altele similare.informer scrie:Aveti vreun model de dezgatator si pt. voblerele agatate-n copaci sau numa` pt. alea de sub apa?![]()
![]()
Daca nu, va dau eu o sugestie pe care am "implementat-o" la un moment dat cu ce-am avut prin barca da` pe care vreau s-o fac "de sine statatoare".
(se poate folosi si sub apa, pana la adancimi rezonabile)
oricum suntem deschisi la orice sugestie inclusiv metoda monkey
Nu mey, io vorbeam serios.
Mi s-a agatat un vobler la care tineam mult intr-un pom si nu ajungeam la el sau la creanga, nici daca ma ridicam in picioare in barca.
Solutia: mi-am legat caciula cu snuru` de la ancora, am scos o vasla de la barca, am pus caciula in capatu` vaslei si in picioare, cu vasla ridicata cat am putut, am "frecat" caciula de vobler pana s-o agatat ancorele in caciula... dup`aia am tras de snur...
Acu` ma gandeam sa iau o varga d-aia telescopica ieftina in acest scop, sa inlocuiesc caciula cu altceva... etc... intelegeti voi mai departe
----
pentru pescuitul UL nu stiu daca se preteaza modelele prezentate. a incercat cineva asa ceva? cred ca e bun sa iei si voblerele din pom
http://www.xxx.ro/produs/4220/Retriev ... ela-s.html

http://www.xxx.ro/produs/4220/Retriev ... ela-s.html
asta l-am comandat din state http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... &x=14&y=13
cat despre alea din copaci am urmatoarea solutie: am scos o ancora mare o data din apa (o foloseau baietii la coasa) de care am legat o sfoara solida si un plumb,cand mi se agata de cate o creanga, arunc ancora de creanga si trag pana ajung la ea sau se rupe...nu functioneaza metoda cand creanga e foarte groasa.

cat despre alea din copaci am urmatoarea solutie: am scos o ancora mare o data din apa (o foloseau baietii la coasa) de care am legat o sfoara solida si un plumb,cand mi se agata de cate o creanga, arunc ancora de creanga si trag pana ajung la ea sau se rupe...nu functioneaza metoda cand creanga e foarte groasa.
Hai spune adevarul acum... ce mai faci cu ancora aceea ?!crysst scrie: am scos o ancora mare o data din apa (o foloseau baietii la coasa) de care am legat o sfoara solida si un plumb,cand mi se agata de cate o creanga, arunc ancora de creanga si trag pana ajung la ea sau se rupe...nu functioneaza metoda cand creanga e foarte groasa.
p.s.: sper ca sti de gluma
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
						- kingofbeasts
 - veteran