dezgatatoare voblere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: .

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Dec 2009, 14:53

razvi scrie:MARIUS, tu vrei in acelasi timp sa iti exersezi abilitatile de PIROTEHNIST, sa RECUPEREZI JUCARIA si sa zbori si ceva pestiuci? Daca vrei sa-i faci sa zboare, mai bine le dai o doza de Redbull.. Mai sunt romani care-i fac sa zboare, cu cate-o sticla cu apa si carbid.. :cry: .. Oribil domle.. Asta deja-i barbarie. Unde e respectul nostru pt. natura si fauna? Mai exista la genul asta de oameni asa ceva? NU CRED :roll:
astept scuzele pe privat domnu, cred ca nu facem diferenta intre o gluma si o afirmatie.stai linistit, nu fac asa ceva, carbidul il folosesc pentru aparatuu de sudura, deci.!!!
8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 04 Dec 2009, 14:59

@marius popa
cand voblerul se agata cu barbeta de un bolovan sau o grinda metalica cum ai zis,se dezgata prin simpla lovire a voblerului de catre partea de jos a dezgatatorului daca si numai daca este in partea superioara a agataturii sau se poate dezgata si numai prin simplul fapt ca dezagatorul apropiindu-se de vobler doar apasa firul si voblerul se basculeaza(toate stea daca nu este agatata ancora).
in schimb daca este in partea de jos a unui bolovan mare si paralelipipedic,atunci...PA! NU SE POATE AJUNGE ACOLO!
data fiind multitudinea agataturilor se nasc o multime de situatii.aceasta scula NU GARANTEAZA SALVAREA TUTUTUROR NALUCILOR ci iti ofera posibilitatea sa salvezi unele din ele.si eu am mai pierdut chiar daca am mai multe tipuri de scule din astea...ce sa-i faci...distanta prea mare ,fier beton la baza podului...cu totii dam tribut!
numai de bine

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Dec 2009, 15:08

multumesc de raspuns, intuiam eu tot ce ai zis, mai degraba m abag in apa, mai ales daca e vara, 38grade afar, la oradea chiar 40! :D
ma racoresc un pic, ma misc din loc , caut alte ghiolburi.
trebuie sa-mi "aranjez" si eu una, ca ui, e destul de populara, si in unele cazuri , chiar ajuta.
toamna si primavara, sunt destul de utile, e apa rece, si nu se risca nimeni pentru un vobler , sa traga o gripa "pescareasca".
numai bine! :wink:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 04 Dec 2009, 16:11

asa e! iarna nu-i ca vara :D ,dar si vara sunt bune pentru ca nu intotdeauna iti da mana sa intri la 2 metri sub apa.

mariush
senior
senior

Re: re:dezgatator

Mesaj de mariush » 04 Dec 2009, 16:17

dan bobei scrie:Interesante modele, daca sunt la fel de eficiente pe cum arata e bine.
mariush scrie:eu personal cand mi le-am facut am mers pe idea ca din 5 daca scot 1 sunt foarte multumit dar raportul a fost exact invers!
Cum ai reusit? :lol:
aici la vremea aia m-am exprimat gresit...dar sa stii ca am avut raport de 1 la 2,adica am dat cu una si am scos doua, odata ce a iesit agatatura si se poate si mai bine.
poti chiar sa faci o smecherie...stii un loc in care exista un vobler bun agatat,iti pui unul naspa si dai cu el pana se agata,dupa care dai cu scula si cu un pic de noroc te-ai ales cu cel bun :wink:

razvi
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de razvi » 04 Dec 2009, 17:00

@ MARIUS POPA

Marius, daca te-ai simtit atat de ofensat de gluma mea, ITI PREZINT SCUZE PUBLIC - NU PRIVAT, dar nu la adresa ta au fost adresata chestia cu carbidul .. Spuneam pur si simplu ca exista si astfel de specimene. Atat tot :) Pricepusi domle? Eu zic ca am fost suficient de clar 8)

MARIUS reCITESTE mai atent putin :arrow: Mai sunt romani care-i fac sa zboare, cu cate-o sticla cu apa si carbid.. .. Oribil domle.. Asta deja-i barbarie. Unde e respectul nostru pt. natura si fauna? Mai exista la genul asta de oameni asa ceva? NU CRED
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Dec 2009, 18:57

stai linistit, am vazut ca esti nou pe aici, si am zis sa vedem cum reactionezi, 8) !de regula pe acest forum nu participa, dezonorati cu carbid (oare?? :?: ), asa sper.
scuze acceptate.
fire intinse. 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

razvi
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de razvi » 04 Dec 2009, 19:13

@ MARIUS POPA

Colegu, e OK .. La cine participa nu stiu. E problema dansilor.. Dar lasand la o parte toate astea, sa fim oameni in primul rand, animale sunt destule :D
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

ag_master
junior
junior

Mesaj de ag_master » 01 Oct 2010, 18:52

salutare, e cineva pe aici care confectioneaza dezgatatoare contra cost? am fost si in targul pescarilor si nu am gasit nici acolo :?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Oct 2010, 19:47

...daca reusesti sa iei legatura cu "mariush" , poate iti face el
...sau ai varianta sa iti faci tu unul folosindu-te de urmatoarea foto :
http://www.carnavenir.com/Images/decroche-leurres
...mentionez ca fotografia a fost postata de Tudor pe un alt topic care trateaza aceiasi tema :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ezagatator

Scrie răspuns