despre lansatele cormoran
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
despre lansatele cormoran
As fi si eu interesat, tot citind textele, sa aflu parerea unor utilizatori ai lansatelor Cormoran de carbon, de 2.70. Cat sunt de rezistente si eficiente la pescuit cu naluca, vobler si asa mai departe. Daca merita pretul, adica un milion
-
- junior
multumesc pentru sfat
Multumesc. M-am lamurit
angler scrie:Trebuie sa fii mai explicit: ce model te intereseaza?
Ai grija ca lanseta Cormoran de 2,7m, carbon, noua, la 1 milion e facatura sigur.
BlackBull
Dar de BlackBull ce ziceti? Ma tenteaza faza cu rezistenta, fiind un fan al lansetelor din fibra. Si acum Germina incepe partida mea de stiuca la oscilanta si apoi lasa loc tinerelelor...
Are cineva asa ceva, a testat sau ceva de genul asta?
Chiar mi-as lua asa ceva dar simpla intalnire in magazin nu ma convinge...
Are cineva asa ceva, a testat sau ceva de genul asta?
Chiar mi-as lua asa ceva dar simpla intalnire in magazin nu ma convinge...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Mersi!
Zi-mi terog si ce bani ai dat pe el exact, ca sa stiu in ce ape ma scald... Tot de 2.40 vreau si eu dar lungimea asta n-am gasit-o pana acum sa-mi fac o ideea cat e de grea...
Cu ce "seamana" ca si compirtament? Eu oscilam intrea un Energoteam Premier spin de 2.4 cu 2-25gr si orice altceva ca m-am saturat de Ozana Super de 1,98, 10-30gr!...
In principal pt stiuca la oscilanta, ca sa-l pot folosi si la avat cu montura card pt lansari lungi... stii tu.
Cu ce "seamana" ca si compirtament? Eu oscilam intrea un Energoteam Premier spin de 2.4 cu 2-25gr si orice altceva ca m-am saturat de Ozana Super de 1,98, 10-30gr!...
In principal pt stiuca la oscilanta, ca sa-l pot folosi si la avat cu montura card pt lansari lungi... stii tu.
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Legio,
Uita-te pe site-ul lui Arrow si vezi preturile la toate modelele Cormoran pe care le au
In legatura cu Blackbull, eu l-am vazut pe-al lui Nutzu dar are si un prieten de-al meu, tot 2.40, tot 10-40 g, dar difera mult ca si rigiditate..al lui Nutzu e destul de moale iar al prietenului de care-ti spuneam e mult mai rigid
Uita-te pe site-ul lui Arrow si vezi preturile la toate modelele Cormoran pe care le au
In legatura cu Blackbull, eu l-am vazut pe-al lui Nutzu dar are si un prieten de-al meu, tot 2.40, tot 10-40 g, dar difera mult ca si rigiditate..al lui Nutzu e destul de moale iar al prietenului de care-ti spuneam e mult mai rigid
ll
Stai putin ca ma ia cu spaime! Adica aceeasi lanseta , un exemlpar are o anumita rigiditate si alta e bleaga? Nu prea e normal asa ceva!
Poate difera totusi una de alta... cateva grame la test-c ... Eu am avut 2 germine Acelasi model si erau ca 2 picaturi de apa in comportament, dar daca Bull asta face surprize din astea imi iau gandul...
Poate difera totusi una de alta... cateva grame la test-c ... Eu am avut 2 germine Acelasi model si erau ca 2 picaturi de apa in comportament, dar daca Bull asta face surprize din astea imi iau gandul...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi