despre lansatele cormoran
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
<<<
Daca e asa, poate ne mai gandim...
TOTUSI! Intre R. Thomson Arrezo 10-40g si BB 10-40 care se comporta mai bine la oscila? Chiar e atat de usoara cum zic aia in reclama? Pt ca RT mi s-a parut ceva de genul Ghioaga pe langa ce folosisem eu pana atunci laoscilanta... Prea Rigida si grea pe varf. + Manerul nuprea reusit. Parerea mea!
TOTUSI! Intre R. Thomson Arrezo 10-40g si BB 10-40 care se comporta mai bine la oscila? Chiar e atat de usoara cum zic aia in reclama? Pt ca RT mi s-a parut ceva de genul Ghioaga pe langa ce folosisem eu pana atunci laoscilanta... Prea Rigida si grea pe varf. + Manerul nuprea reusit. Parerea mea!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Nutzu,nutzu_z scrie:Eu am un Black Bull luat de la Arrow, 2,40m 10-40 .Eu ma impac destul de bine cu el singurul lucru care ma cam deranjeaza e ca are manerul un pic cam lung fata de RT care imi place mai mult fiind o idee mai scurt.E un bat destul de bun pt stiuca.
Daca tot te deranjeaza ca manerul e prea lung nu inteleg de ce nu tai din el???Vrei sa vinzi batul??
Daca nu-l vinzi taie manerul la lungimea care iti place si ai rezolvat problema.
Jean Scurtu
M-am gandit si la asta dar are manerul cu o terminatie de metal care cred ca ajuta la echilibrul batului si nu prea ma trage sufletul sa o tai ca poate fac o greseala.Ca sa ai idee despre cum arata vezi articolul cu nr C.25.60240 de la arrow http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... google.ro/
- Daniel Costache
- junior
- Daniel Costache
- junior
...de stat imi sta bine in mana.Problema e ca atunci cand i-l cumperi nu iti dai seama,ca i-l tii 5 minute in mana si vezi cat e de calitativ si daca te poti impaca cu el.Ceea ce am vrut eu sa spun este ca in unele situatii ma incomodeaza un pic manerul,dar nu intr-atat incat sa renunt la el.E un mic defect din punctul meu de vedere care pot sa i-l trec cu vederea.Parerea mea e ca acest lucru nu poate fi valabil la oricine si raman la conceptul ca un bat ti-l alegi dupa simt si dupa cum crezi ca ti se potriveste.
Nutzu,
Normal ca nu poti muta mai jos acest tip de mandrina de prindere a mulinetei.
Taie linistit cat crezi ca sa ai lungimea dorita de tine,nu-ti fie frica ca se dezechilibreaza,s-ar putea chiar sa fie mai bine echilibrata,iar daca nu ,solutia e la fel de simpla adaugand greutatea neceasara (ce s-ar putea sa fie egala sau nu cu greutatea portiunii taiate) in interiorul bazei manerului.
Verifica insa echilibrarea cu mulineta, cu care pescuiesti,atasata batului,nu fara.
Normal ca nu poti muta mai jos acest tip de mandrina de prindere a mulinetei.
Taie linistit cat crezi ca sa ai lungimea dorita de tine,nu-ti fie frica ca se dezechilibreaza,s-ar putea chiar sa fie mai bine echilibrata,iar daca nu ,solutia e la fel de simpla adaugand greutatea neceasara (ce s-ar putea sa fie egala sau nu cu greutatea portiunii taiate) in interiorul bazei manerului.
Verifica insa echilibrarea cu mulineta, cu care pescuiesti,atasata batului,nu fara.