despre firul folosit la pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Legio aici te contrazic,eu am 2 mulinete Okuma:un Stinger si un Miramar si ma folosesc de ele de 5 ani fara nici o problema.Dar sa nu ne abatem de la topic.Si eu am pescuit cu erson taifun si raportul calitate pret e f bun.Nu are memorie si e elastic numai cat ii trebuie,insa daca as avea destui bani in mod sigur mi-as pune pe toate mulinetele fireline. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Dane,
Ma bucur ca subliniezi corect ceva ce am aratat si eu pe acest forum ,adica din punct de vedere economic(si nu numai)e mai convenabil sa pescuiesti cu un fir textil bun chiar si daca nu folosesti leader mono,iar daca folosesti leader te plictisesti de cat de mult te tine firul textil.
Jean Scurtu
Ma bucur ca subliniezi corect ceva ce am aratat si eu pe acest forum ,adica din punct de vedere economic(si nu numai)e mai convenabil sa pescuiesti cu un fir textil bun chiar si daca nu folosesti leader mono,iar daca folosesti leader te plictisesti de cat de mult te tine firul textil.
Jean Scurtu
Ce trece de 1 bulion, de obicei arata mai bine, si cred ca-s facute mai ingrijit. Acuma doar n-or fi asa cretini sa-si dea cu firma-n cap la toate produsele.Eu zic ce am catit eu, si apropiatii mei.
Ca Okumele merg brici la unii si eu am avut bafta prostului.. asta e alta problema.
Legat de fire...
Dane, zi-ne tu cam ce pateste un calet netitanizat, si mai ales inelele din ceramica de la o Ozana Super, in contact cu un firuletz textil, mai ales cu Powerpro, Spiderwirw si Corastrong...
Cine n-a vazut sant in inele si galet taiat in doua nu ma crede... Incercati voi si imi povestiti si mie ce bine era sa fi cunparat mai multe role de mono (sata in cazul in care nu-l intorceai invers pe tambur sau nu taiai bucatile uzate le 3-5 partide...
Am sau nu dreptate?...
Ca Okumele merg brici la unii si eu am avut bafta prostului.. asta e alta problema.
Legat de fire...
Dane, zi-ne tu cam ce pateste un calet netitanizat, si mai ales inelele din ceramica de la o Ozana Super, in contact cu un firuletz textil, mai ales cu Powerpro, Spiderwirw si Corastrong...
Cine n-a vazut sant in inele si galet taiat in doua nu ma crede... Incercati voi si imi povestiti si mie ce bine era sa fi cunparat mai multe role de mono (sata in cazul in care nu-l intorceai invers pe tambur sau nu taiai bucatile uzate le 3-5 partide...
Am sau nu dreptate?...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
De la Arrow poti sa incerci fluorocarbonul Thor
eu am fost multumit de el
e cam scump dar face banii
neajunsul e ca e pe role de doar 50 m
acu depinde in ce locuri pescuiesti
eu am fost multumit de el
e cam scump dar face banii
neajunsul e ca e pe role de doar 50 m
acu depinde in ce locuri pescuiesti
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.