discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bicker
- utilizator constant

Va salut , as vrea sa imi fac si eu o scula de spinning. Nu am reusit inca sa ma hotarasc la bat , dar in ceea ce priveste multinetele am tot citit aici pe forum , m-am documentat o gramada si am ramas in cele din urma la 2 modele :
http://www.tackletour.com/reviewdaiwatierra.html
http://www.tackletour.com/reviewokumavs20.html
okuma provabil va fi v30 ca e mai mare si mai robusta . Acum m-ar interesa parerea voastra , daca aveti careva vreunu din aceste modele , ce m-ar interesa , este sa stiu daca aveti probleme de functionare , daca "taie" firul vreo parte la vreo mulineta, desi eu stiu ca daca partile principale sunt titanizate nu are ce sa le faca firu textil , vad ca pe forum posteaza multi care zic ca au "sant" , nu stiu daca e doar o depundere de ceva sau intradevar e sant . Asadar revin la ce ma intereseaza pe mine , ce parere aveti de cele doua , pareri pro si contra dar cu argumente va rog , e o decizie greu de luat

. Va multumesc si astept cat mai multe pareri de la cei care poseda o astfel de mulineta .
-
Blue_Fox
- utilizator constant

-
Nu am daiwa da din cate am auzit pe forum e mai buna ca okuma deci eu as lua daiwa
Life's short, so live the most of it!
-
old_radu
- veteran

...aceiasi parere
-
hunting_fish
- veteran

Daiwa. [of course]
Si daca poti, incearca SS Tournament. Intra pe utilizatorul Jean Scurtu cu un mes.privat si intreaba-l de ce

Sau uite aici un link, care poate te va lamuri:
http://www.aventurilapescuit.ro/forum/v ... 898d5367a0
BTW... Luna asta pe 24 imi vine una din USA. Si mai am una! Prietenii situ de ce...

-
Ionut the carp
- veteran

daca treci peste aspectul ca's urate, demodate si nu au instant anti reverse(au antireverse dar nu instant) sunt super mulinete... am 3

aseaza bine firul, super rezistente... nu mi'am facut niciodata probleme ca "va ceda" rola de la galet e SiC si numai cu un fierastrau o poti taia( poti da linistit si cu ata dentara) am prins cu ele mai multi pesti decat cu toate celalalte mulinete ala mele, am tras de ele, handralit, trantit. sunt trasnet! dar doar daca treci peste aspectele mentionate mai sus

-
MeHigh
- utilizator constant

-
Team Daiwa SOL 300 shi ai 10 mulinete in una singura!
-
Michael
- Moderator

daiwa e cu mult peste okuma.
-
Mugurstefan
- veteran

Daiwa cu ochii inchisi , si nu vei regreta .

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !