Daiwa vs Okuma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bicker
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bicker » 16 Iun 2008, 19:54

Mersi pt sfaturi la toti. M-ati ajutat fara dar si poate fiecare . Acum ma intreb daca nu ar fi deacord moderatoru sa ne lase sa urcam si niste poze la sectiunea "echipamente si accesorii " pentru ca sunt sigur ca fiecare din noi , chear daca este sau nu incepator , la un momendat se va afla in situatia in care va trebui sa aleaga si nu va sti ce anume si presupun ca niste pareri ca acestea insotite de niste poze ar ajuta mult , pentru ca daca ar avea fiecare din noi posibilitatea de a cumpara o mulineta gen daiwa sol sau infiniti care au un pret nu tocmai accesibil pentru toata lumea , omu ar sta linistit ca nu da banu ala pe ceva cu care sa aiba probleme , dar asa trebuie sa ne uitam si in buzunar si totusi sa fim realisti , sa nu aruncam banii degeaba. Pe la sfarsitul lunii sau in cursul lunii viitoare o sa mi-o comand si am sa incerc sa fac niste poze si daca se poate am sa le urc pe site . Eventual daca stiti niste site-uri serioase in ceea ce priveste livrarile ar fi o chestie sa le publicam , nu in ideea de a le face reclama ci in ideea de a ne feri de cele care isi bat joc de colete ( impachetari superficiale , intarzieri la livrare , si alte lucruri care intr-un cuvat putand fi caracterizate ca fiind : neserioase ) . Astept parerile voastre . Fir intins !

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 16 Iun 2008, 22:36

MeHigh
Buna de tot faza cu plumbul.... :lol: :lol: :lol:
Stima!
8)

Scrie răspuns