Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 21 Sep 2007, 17:20

sprosalmorapala scrie:cand cineva te suna si te intreaba cat dureaza comanda , tu zici maxim 3 saptamani :shock: defapt dureaza 5 sau 6 cum zici acuma...

daca io-mi faceam comanda de bat cu 3-4 saptamani inainte sa plec in delta si imi ajungeau in 5 , nu-mi dadeam cu tesla-n c****???
s-au lamurit altii de punctualitatea ta si nu am mai vrut sa comand...

m-am interesat la cabelas si costa 40% transportul in 2 saptamani! cel putin asa zic cei de la live customer service..

:roll:
dupa ce o sa faci tu o comanda la Cabelas mai stam de vorba, pina atunci stai in banca ta linistit.nu inteleg ,de unde atita agitatie?
Imagine

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 21 Sep 2007, 19:43

da ce fain ar fi ca si cabelasu sa-si faca un centru de expediere in Europa, asta asa pentru noi Romanii astia, treb. sa `sarim` in evidentza cu ceva si noi :evil:
be smart be silent be deadly.....

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Sep 2007, 13:42

empthy_cluster scrie:da ce fain ar fi ca si cabelasu sa-si faca un centru de expediere in Europa, asta asa pentru noi Romanii astia, treb. sa `sarim` in evidentza cu ceva si noi :evil:
sa stii ca ai dreptate emphty...la cat de comanda si din tarisoara noastra pe Cabela's, ar trebui sa ne ia in vedere americanii astia... :D :D

Scrie răspuns