Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 19 Sep 2007, 17:57

mihai.f scrie:draga sprosalmorapala, care este numele tau?
am sau nu dreptate ? macar fii cinstit si zii ca dureaza o comanda 5 saptamani nu 3 .. sa nu astepte lumea degeaba!!

daca ai ceva sa-mi zici poti sa-mi spui si aici pe forum nu tre sa suni juma de brasov sa aflii numaru` meu...
sau aveai de gand sa ma injuri?? poti sa o faci pe prv...

succes in afaceri cabelas boy :twisted:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 20 Sep 2007, 06:39

am sunat pt a afla numele tau si nr de tel. numai asa pot verifica daca am adus sau nu pt "sprosalmorapala"
Imagine

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 20 Sep 2007, 06:40

am sunat pt a afla numele tau si nr de tel. numai asa pot verifica daca "sprosalmorapala" a primit ceva de la Cabelas sau nu.daca tot ai fost anuntat ca te-am cautat de ce nu ai dat tu un "bip"???deci care este numele tau????

nu cred ca de seriozitatea mea este vorba in aceasta ecuatie, ci de a celor de la Cabelas.In functie de timpul in care ei livreaza se desfasoara si restul .
Au sosit colete si in 6 saptamini, nu 5 cum spui tu,ar fi fost de bun simt sa intrebi care este treaba , fara sa faci acuzatii aiurea in tranvai

de injurat.... :shock:
Imagine

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Sep 2007, 08:58

chestia este ca pescarii suntca niste copii. cand astapta o scula noua sunt extrem de nerabdatori...si eu mi-am comandat mai multe del a Cabela's si nu o singura data si asteptarea ma omora...dar asta este mersu...se pune comanda, se proceseaza, se cauta prin depozit, se coleteaza, se duce la transportator...asta poate dura 1 sapt. pt. ca sunt sute de comenzi de genu asta...(cel putin cand sunt reduceri se comanda in draci)...pana vine coletul, pana se face vama, pana se ridica...toate astea dureaza...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Sep 2007, 09:41

mihai.f scrie:am sunat pt a afla numele tau si nr de tel. numai asa pot verifica daca "sprosalmorapala" a primit ceva de la Cabelas sau nu.daca tot ai fost anuntat ca te-am cautat de ce nu ai dat tu un "bip"???deci care este numele tau????

nu cred ca de seriozitatea mea este vorba in aceasta ecuatie, ci de a celor de la Cabelas.In functie de timpul in care ei livreaza se desfasoara si restul .
Au sosit colete si in 6 saptamini, nu 5 cum spui tu,ar fi fost de bun simt sa intrebi care este treaba , fara sa faci acuzatii aiurea in tranvai

de injurat.... :shock:

Lasa-i Mihai, ca ar trebui sa-si comande singuri sa vada cat de repede vin.
Si asta n-ar fi nimic cu timpul, dar sa vada cum e cu incurcaturi de marfa, si asta din gura unora ce comanda de sute de parai pe comanda si mii pe an nu 5 voblere si 2 fire !
Au asteptat unii si un an niste blancuri de le trecusera banii la capitolul pierderi , si au primit marfa dupa ce si-au mancat toti nervii.

Numai cine nu a lucrat nu stie ca desi te astepti ca lucrurile sa mearga brici si occidentalii au scaparile lor.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 20 Sep 2007, 10:03

Buna, eu tin cu nimeni in disputa asta dar am facut cateva comenzi la cabelas si bass pro si stiu ce inseamna, de multe ori magazinele nu au pe moment marfa in stoc si o trimit cu o intarziere de cateva saptamani, probleme, am intampinat si cu transportul care trebuia sa ajunga in 3-5 zile si a durat 2 saptamaniasta ca sa nu mai vorbim daca comanzi lansete dintr-o bucata ajung cel mai devreme in 5 saptamani. :cry:
Eu zic ca nu trebuie facute acuzatii mai ales ca la o comanda in SUA exista foarte multi factori de care depinde durata de cand s-a facut comanda si pana ajunge la client.
Cele bune si fire intinse!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Sep 2007, 10:08

wai nimeni no acuzat pe nimeni, omu o zis ca vrea sa ile primeasca intro luna (defapt sa exprimat gresit ca intelesul era ca le primeste intro luna ) si sprosalmorapala a zis ca daca prin mihaif nu are cum sa ii ajunga intro luna, ma dar cei asa de complicat nush, atata tam-tam dejaba :lol: pe bune, fiecare comanda de unde vrea stiind dinainte conditiile, nu obliga nimeni pe nimeni de unde sasi faca comanda, hai la targ cu voi ce mai stati aci :P :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Sep 2007, 11:02

eu nu inteleg de ce daca omul a intrebat despre o daiwa, unii au ceva de comentat cu ce face sau ce nu face mihai.f
care-i legatura ?
normal ca discutia pe urma evolueaza si s-a dus la dreaq topicul

daca nu se faceau comentarii aiurea offtopic referitor la treaba altora, topicul nu se strica , in fond omul a intrebat ce parere ( tehnica ) avem despre o mulineta

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 20 Sep 2007, 11:12

Apropo de lansetele dintr-o bucata,daca vreau sa imi aduc o lanseta de 7 picioare,dintr-o bucata de la Cabelas spre exemplu,mi-o trimite in RO,si cam cat ajunge costul total daca batul e 100$?

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 20 Sep 2007, 13:47

Razvan ti-am raspuns pe mp.

Scrie răspuns