Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
cand cineva te suna si te intreaba cat dureaza comanda , tu zici maxim 3 saptamani
defapt dureaza 5 sau 6 cum zici acuma...
daca io-mi faceam comanda de bat cu 3-4 saptamani inainte sa plec in delta si imi ajungeau in 5 , nu-mi dadeam cu tesla-n c****???
s-au lamurit altii de punctualitatea ta si nu am mai vrut sa comand...
m-am interesat la cabelas si costa 40% transportul in 2 saptamani! cel putin asa zic cei de la live customer service..

daca io-mi faceam comanda de bat cu 3-4 saptamani inainte sa plec in delta si imi ajungeau in 5 , nu-mi dadeam cu tesla-n c****???
s-au lamurit altii de punctualitatea ta si nu am mai vrut sa comand...
m-am interesat la cabelas si costa 40% transportul in 2 saptamani! cel putin asa zic cei de la live customer service..

- mihaimircea
- veteran
Par avion dureaza:24ore pana aduna articolele pe care le-ai comandat,3- 5 zile ajunge in bucuresti si inca 2-3 zile pina ajunge la tine.Cand ajunge in bucuresti te suna o fatuca de la ups sa-i trimiti o copie de buletin.Cel mai bine e sa i-o trimiti pri fax la nr.021.233.88.18 si un numar de telefon la care mai raspunde cineva(barbat) 021.233.88.66(la celelalte numere nu raspunde nimeni sau raspunde o maimuta care ridica receptorul si il inchide dupa o secunda.Dupa ce ai trimis copia te suna iar fatuca(nu imediat) si te intreaba daca vrei sa plateasca ei vama si tva-ul (23% din valoarea facturii cu tot cu transport40%) si dupa ce ai spui ca vrei i-ti spune cand iti vine coletul(a doua zi de obicei).Cand ajunge tipul cu microbuzul de la ups la tine in oras la tine te suna ca nu e in stare sa gaseasca adresa si hotariti un loc de intalnire.Te duci platesti aia 23% la suta si i-ti iei coletul.E bine sa il desfaci pe loc si sa-i verifici continutul,nu am avut probleme dar nu se stie niciodata.
23% e aberant.danr scrie:la noi ca la nebuni
iti ia statul 23 % taxe la totalul facturii, care include si transportul
deci tu platesti transport 40 % din valoarea facturii, si statul iti ia taxe 23 % inclusiv la transportul pe care l-ai platit
Comand din SUA in Canada relativ frecvent. Ultimele doua comenzi de saptamana trecuta, mici dealtfel, au fost de cca $100 si respectiv $50. Am platit vama cca.$4 si respectiv $2. Daca nu ma-nsel am mai facut o comanda pt niste piese auto cam de $200, dar n-am platit vama mai mult de $5. Deci, daca e vorba de un procent, e oricum<23%.
E descurajant! Pacat!
- daspinningmaster
- utilizator constant
itr-adevar 23% e aberant dar si mai aberant este sa platesti vama la transport, dar asta este nu avem ce face. Eu ma lovesc de vamesi o data la doua saptamani cel putin si stiu cad de nasoala si nefireasca este relatia persoana/firma - vama statului roman.
@bic sa sti ca nu intoddeauna cabelas reuseste sa stranga marfa si sa o expedieze in 24 ore. Cateodata poate dura si zile si nu ma refer la cazurile cand ai ceva itemuri care sunt in backorder.
In rest.......... partidul, ceausescu, romaniaaa
@bic sa sti ca nu intoddeauna cabelas reuseste sa stranga marfa si sa o expedieze in 24 ore. Cateodata poate dura si zile si nu ma refer la cazurile cand ai ceva itemuri care sunt in backorder.
In rest.......... partidul, ceausescu, romaniaaa
Fire zmucite!