Are instant silentios antirevers ,insa comparativ cu Daiwa Capricorn,sau Shimano Stradic etc.are un pic de joc care insa nu schimba calitatile mulinetei(trei rulmenti inoxidabili,angrenaj de precizie si viteza de bobinare extra rapida,inchiderea pickup-ului-bail- cu ajutorul unei role ce se roteste,tambur conic lung de aluminiu ce permite lansari foarte usoare si f.lungi,rola de ghidare a firului din carbura de siliciu practic indestructibila,frana extra fina cu saibe din titan si pasla extra dimensionate)eugen scrie:jean,
eu aplic acelasi principiu. leaderul e un lucrul foarte folositor, daca nu ti-e lene sa-l legi.
intrebare: daiwa ss tournament are sau nu instant antirevers?
Desi este o mulineta aparuta mai de mult si nu functioneaza atat de fin ca si TEAM DAIWA ADVANTAGE,CAPRICORN etc. este mai usoara si permite lansari mai lungi(atat cu monofilament cat si cu fire impletite ) si pretul e mai mic($89,95 +taxe ).Eu am doua:
-DAIWA SS TOURNAMENT 700 (recomandata pt.pescuit ultra usor in ape dulci),greutate 198 g.;recupereaza 66cm la un tur complet de manivela
-DAIWA SS TOURNAMENT 1300(pescuit usor si ultra usor in ape dulci si sarate)greutate 241g.,recuperare 81,3cm.
Dintre mulinetele mai ieftine pt. fire impletite iti recomand sa incerci OKUMA EPIXOR ,f. buna dar mai grea.Am avut placuta surpriza sa constat ca cu acelas fir,acelas diametru al tamburului, arunci mai departe cu EPIXOR-ul decat cu SHIMANO SYMETRE