daiwa ss tournament
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
imi pare rau dar m-ai inteles total gresit
nu te-am ironizat deloc pentru calcanul la jig, doar ma minunam si le-am atras atentia si celorlalti
interventia mea in discutia voastra despre mulinete era o gluma, de altfel am folosit si iconite emotive pentru a sugera acest lucru
imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat
nu te-am ironizat deloc pentru calcanul la jig, doar ma minunam si le-am atras atentia si celorlalti
interventia mea in discutia voastra despre mulinete era o gluma, de altfel am folosit si iconite emotive pentru a sugera acest lucru
imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat
Tocmai am primit 2 buc una modelul 1300 si una 1600. Mie mi se par ft. bune tinand cont de raportul pret/calitate-pretul ptr. amandoua 160 USD cu tot cu taxe de transport, dar au fost aduse de un prieten din State. Modelul 1300 ca dimensiune este echivalentul a 2500 si 1600 a 4000 de la Shimano. Nu au inclus in pret tambur de rezerva, dar pretul lui luat separat pare mare-aprox.35 USD. Urmeaza sa arate ce stiu pe apa, asa ca voi tine pe cei interesati la curent cu rezistenta in timp.
esti cumva din bucuresti?
vreau si eu sa fac cunostinta direct cu respectivele modele si pe la magazine nu le-am vazut deocamdata. dau o bere daca mi le arati sa le dau o tura un pic.
cat fir de 0.20 (sa zicem) incape pe modelul 1300? e trecut pe mulineta vreo specificatie cu diam. sau doar in lbs.?
vreau si eu sa fac cunostinta direct cu respectivele modele si pe la magazine nu le-am vazut deocamdata. dau o bere daca mi le arati sa le dau o tura un pic.

cat fir de 0.20 (sa zicem) incape pe modelul 1300? e trecut pe mulineta vreo specificatie cu diam. sau doar in lbs.?
multam de informatii!
m-a apucat rau turbarea, tree musai sa pensionez mitchell-ul ala, nu mai suport gandul ca ies cu el. frana nu mai merge cum imi imaginez eu cand o reglez, pickup-ul pica fix cand lansezi si trebuie sa stea desfacut & so on.
asta e, asa se intampla cand lasi lucrurile pe ultima suta de metri.
deci cat de curand imi iau mulineta noua, cu tambur larg. chiar daca e mai mare ii pun ceva backing si asta e, important e sa fie tractor si sa nu se strice. nu mai vreau sa aud de mulinete cu 10 rulmenti si fineturi si echipamente complicate.
m-a apucat rau turbarea, tree musai sa pensionez mitchell-ul ala, nu mai suport gandul ca ies cu el. frana nu mai merge cum imi imaginez eu cand o reglez, pickup-ul pica fix cand lansezi si trebuie sa stea desfacut & so on.
asta e, asa se intampla cand lasi lucrurile pe ultima suta de metri.
deci cat de curand imi iau mulineta noua, cu tambur larg. chiar daca e mai mare ii pun ceva backing si asta e, important e sa fie tractor si sa nu se strice. nu mai vreau sa aud de mulinete cu 10 rulmenti si fineturi si echipamente complicate.
- trombonezu
- utilizator constant
- costica_fishing
- veteran
- trombonezu
- utilizator constant