discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

Asa o fi, dar daca aia japan te tine 15 ani si aia thailand te tine 10 ani, ce mai conteaza?
Parca Musti avea si una si alta, si el zicea ca nu isi da seama care e una si care e alta...deci...

-
sorinB
- veteran

Am postat fara sa citesc pagina dinainte

-
Musti
- veteran

No. bine ca mi-a spus. Acuma stiu. Is diferite... Cand voi avea un dubiu, nu-i mare lucru... Mana pe surubelnita si-mi dau imediat seama ca sunt diferite. Luceste diferit metalu'...
Ok. Nu stiu daca ma credeti, dar pana acuma nu am umblat deloc in niciuna. Trag de ele de cativa ani buni, timp in care toate au facut baie de nenumarate ori, s-au dat de pietre (accidental), dar nu le-am desfacut niciodata, nici macar sa le curat sau ung. Poate a venit momentul in iarna asta... Asa oi vedea si eu despre ce e vorba, ca altfel omu' nu spune care anume e diferenta. Cel putin la material. Zice doar ca e o diferenta. Cu ce e una mai breaza ca alta, nu se stie... Cat despre rulmenti, intr-adevar e ciudat ca unii sunt incapsulati si altii nu. Voi verifica aspectul. Macar vizual, ca asa, la "rasnit" nu prea imi dau seama cum ma afecteaza chestia.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
Radu_
- veteran

georcaef scrie:difera cu ceva modelul vechi facut in japonia fata de modelul nou facut in tailanda? stiti ceva? vrea sa iau una si as lua noua daca e buna ca aia japan.
de fapt eu mi-am raspuns la intrebare, in idea ca mai interesa pe cineva, n-am zis ca una e mai buna decat alta, am 3 ss japoneze batrane pe care inca nu am reusit sa le bag la lucru
oricum, lumea zice ca-s urate, rele, au revers. nu-i bai, noua ne plac

-
Musti
- veteran

Ma, nu-ti lua una noua! Ai sa fii dezamgit, ca si mine... Arata si merg la fel ca alea vechi...

Cand mi-a venit aia virgina, in cutie sigilata si cu toate abtibildele, eram tare mandru. Dupa ce am scos-o din cutie, in afara de faptul ca stralucea, mare lucru n-am remarcat. E drept ca si alea second erau ca noi cand le-am luat, dar nah... In fine... Astea parca merg din ce in ce mai bine cu cat sunt mai batrane.

-
razvan m.
- veteran

-
Am avut si eu un SS700 made in JAPAN, dar nu m-am putut impaca cu antireversul ce cupleaza doar in cateva puncte si am vandut-o.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Musti
- veteran

razvan m. scrie:Am avut si eu un SS700 made in JAPAN, dar nu m-am putut impaca cu antireversul ce cupleaza doar in cateva puncte si am vandut-o.

Da, da' si cand cupleaza, nu-i mai da drumu'...

Ai vazut cum e construit? Vinci de ancora!
Probleme n-am cu el. Nu mi-l place nici mie cand pescuiesc la jig. Atunci nu dau neaparat cu SS, ci folosesc si un Capricorn. In rest, cu microvoblere, 700-le merge brici. Nu am avut in mana vreo mulineta de pe care firul sa plece cum pleaca de pe SS... Dupa mine, pe langa binecunoscuta fiabilitate in timp, asta e cea mai mare calitate a ei. Modul cum aduna si da drumul la firul textil. Am precizat textil, pt. ca la mono nu e grozava, data fiind geometria rolei pick-up-ului si a tamburului.
-
Tavi
- veteran

Vand rame de icoane sfintite pentru inramat fotografii cu SS700

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
geppetto
- veteran

-
Presupun ca e o intrebare ciudata dar de ce nu mai posteaza Jean Scurtu pe Rapitori?