DAIWA SS TOURNAMENT 700
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Cred ca ai dreptate sunt intradevar frustat ca sunt nevoit sa traiesc aici,insa asta e ghinionul meu,n-am ce sa fac,dar nicidecum nu sunt pus pe harta si nu am atacat pe nimeni.danr scrie:jeane, am senzatia ca esti pus pe hartaPana atunci ,numai bine si decat sa-mi spui de mulinete mai bine spune-mi ceva de vinul de Panciu ,poate esti mai in tema.
e al doilea topic unde in loc sa discuti pe tema incepi cu ironii si atacuri
intrezaresc o frustrare in mesajele tale, sugestia mea este sa te relaxezi, poate sa iei o pauza, inainte ca lucrurile sa devieze
Cred ca eu am deschis topicul cu SS 700 si cred ca nu am discutat aiurea ci la ce se referea topicul.Ma bucur ca interlocutorul meu a recunoscut ca se pricepe mai mult la vinuri(normal fiind dintr-o renumita zona viticola) decat la pescuit si-mi pare rau ca aici nu am un vin bun de Panciu,insa de sarbarori o sa ma consolez cu un AMARONE....
Nu inteleg de ce ai sters ce a postat "gippa" ca doar nu eram nebun sa aduc vorba de GERULA si inteligenta ,daca "gippa " nu posta ceva referitor si la Gerula (ceea ce s-a sters fara sa se spuna motivele).
Ai dreptate insa ca macar acum de sarbatori sa nu incercam sa ne intepam unii pe altii ca nu are nimeni nimic de castigat,iar eu personal nu am dorit sa supar pe nimeni prezentandu-mi punctele de vedere raspunzand la cele scrise de altii.
Pt ca anterior tu pomenise-i de bere ,vin e bine sa stii ca eu niciodata nu beau bere ,insa beau cu placere un coniac bun dimineata la cafea in general si un vin rosu de calitate oricand(se vor mira poate cunostintele mele de acasa stiind ca eu nu prea beam atunci,ca beau acum ,dar aici in magazine nu gasesti bautura contrafacuta si nu risti nimic....)
Jean Scurtu
totul e bine cand se termina cu bine,hai Craciun Fericit tuturor! 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu am o SS700 japoneza, asa ca nu stiu care ar fi, exact, diferentele la una thailandeza.
In schimb am 2 SS1300. Una Japan, cealalta Thailand. Am trei tamburi la cele doua mulinete, pe care-i rotesc dupa necesitati, utilizand mulinetele absolut aleator. La inceput mi-a fost relativ simplu sa le deosebesc, cea thailandeza fiind mai noua. N-avea zgarieturi si nici rodajul mecanismului facut. Acum, dupa cativa ani, daca nu ma uit pe talpa, nu mai stiu care-i una, care-i alta.
P.S. Te felicit pentru rigurozitate. Nu ai deschis un topic nou, utilizandu-l pe asta, vechi de 4 ani...
In schimb am 2 SS1300. Una Japan, cealalta Thailand. Am trei tamburi la cele doua mulinete, pe care-i rotesc dupa necesitati, utilizand mulinetele absolut aleator. La inceput mi-a fost relativ simplu sa le deosebesc, cea thailandeza fiind mai noua. N-avea zgarieturi si nici rodajul mecanismului facut. Acum, dupa cativa ani, daca nu ma uit pe talpa, nu mai stiu care-i una, care-i alta.
P.S. Te felicit pentru rigurozitate. Nu ai deschis un topic nou, utilizandu-l pe asta, vechi de 4 ani...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
...poi...pentru o mulineta care se fabrica de aproximativ 25 de ani , fara sa sufere nici o modificare , este OK topicul acesta cu o vechime de numai 4 ani.Musti scrie:...

...tot ce spunea nea Jean la inceputul topicului , este si va fi valabil multa vreme de acum incolo