DAIWA SS TOURNAMENT 700

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 24 Dec 2006, 20:20

am avut de ales intre o Daiwa SS si Daiwa CU.Am luat Daiwa CU pt ca la

SS la turatii mai mari tamburul avea o bataie care nu mi-a placut .Nu stiu

daca am gresit sau nu dar nu mi-a placut acea bataie.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 24 Dec 2006, 20:26

danr scrie:
Pana atunci ,numai bine si decat sa-mi spui de mulinete mai bine spune-mi ceva de vinul de Panciu ,poate esti mai in tema.
jeane, am senzatia ca esti pus pe harta
e al doilea topic unde in loc sa discuti pe tema incepi cu ironii si atacuri
intrezaresc o frustrare in mesajele tale, sugestia mea este sa te relaxezi, poate sa iei o pauza, inainte ca lucrurile sa devieze
Cred ca ai dreptate sunt intradevar frustat ca sunt nevoit sa traiesc aici,insa asta e ghinionul meu,n-am ce sa fac,dar nicidecum nu sunt pus pe harta si nu am atacat pe nimeni.

Cred ca eu am deschis topicul cu SS 700 si cred ca nu am discutat aiurea ci la ce se referea topicul.Ma bucur ca interlocutorul meu a recunoscut ca se pricepe mai mult la vinuri(normal fiind dintr-o renumita zona viticola) decat la pescuit si-mi pare rau ca aici nu am un vin bun de Panciu,insa de sarbarori o sa ma consolez cu un AMARONE....

Nu inteleg de ce ai sters ce a postat "gippa" ca doar nu eram nebun sa aduc vorba de GERULA si inteligenta ,daca "gippa " nu posta ceva referitor si la Gerula (ceea ce s-a sters fara sa se spuna motivele).

Ai dreptate insa ca macar acum de sarbatori sa nu incercam sa ne intepam unii pe altii ca nu are nimeni nimic de castigat,iar eu personal nu am dorit sa supar pe nimeni prezentandu-mi punctele de vedere raspunzand la cele scrise de altii.

Pt ca anterior tu pomenise-i de bere ,vin e bine sa stii ca eu niciodata nu beau bere ,insa beau cu placere un coniac bun dimineata la cafea in general si un vin rosu de calitate oricand(se vor mira poate cunostintele mele de acasa stiind ca eu nu prea beam atunci,ca beau acum ,dar aici in magazine nu gasesti bautura contrafacuta si nu risti nimic....)

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Dec 2006, 20:30

eu n-am sters nimic

hai La Multi Ani, Sanatate Fericire si tot ce iti doresti !

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 24 Dec 2006, 20:36

Dane,

Crede-ma ca cineva a sters ca nu ma apucam aiurea sa raspund la ceva ce nu s-a scris.

Iti doresc si eu tie precum si tuturor pescarilor romani un CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI cu sanatate,bucurii si impliniri pe toate planurile!!!

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Dec 2006, 20:37

totul e bine cand se termina cu bine,hai Craciun Fericit tuturor! :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 01 Aug 2010, 19:48

difera cu ceva modelul vechi facut in japonia fata de modelul nou facut in tailanda? stiti ceva? vrea sa iau una si as lua noua daca e buna ca aia japan.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Aug 2010, 23:38

Cea produsa in Thailanda e putin mai usoara,e o mulineta super,doar ca nu ruleaza asa fin precum altele,tamburul e generos si aseaza firul impecabil,vei avea lanseuri de invidiat!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 07 Aug 2010, 08:09

Eu am o SS700 japoneza, asa ca nu stiu care ar fi, exact, diferentele la una thailandeza.
In schimb am 2 SS1300. Una Japan, cealalta Thailand. Am trei tamburi la cele doua mulinete, pe care-i rotesc dupa necesitati, utilizand mulinetele absolut aleator. La inceput mi-a fost relativ simplu sa le deosebesc, cea thailandeza fiind mai noua. N-avea zgarieturi si nici rodajul mecanismului facut. Acum, dupa cativa ani, daca nu ma uit pe talpa, nu mai stiu care-i una, care-i alta.

P.S. Te felicit pentru rigurozitate. Nu ai deschis un topic nou, utilizandu-l pe asta, vechi de 4 ani... :D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 07 Aug 2010, 08:47

mersi, nu mai am nici un dubiu, urmeaza sa trec la fapte :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Aug 2010, 11:11

Musti scrie:...

P.S. Te felicit pentru rigurozitate. Nu ai deschis un topic nou, utilizandu-l pe asta, vechi de 4 ani... :D
...poi...pentru o mulineta care se fabrica de aproximativ 25 de ani , fara sa sufere nici o modificare , este OK topicul acesta cu o vechime de numai 4 ani. :lol:
...tot ce spunea nea Jean la inceputul topicului , este si va fi valabil multa vreme de acum incolo

Scrie răspuns