nu sorine, nu prea ma atasez eu de scule, inca mai frecam capricornu' daca eram genu'. mi-a placut big time pana cand am pus prima data un jig greu si-am vazut ca nu mai ramanea fir pe tambur. utility first, ca sa zic asa.
m-am bagat fiindca nu inteleg ce va bateti capu' atata. SS_ul e o mulineta cinstita si atat, tine la tavaleala si-si face treaba, nimic mai mult.
discutati si voi un stela, saltiga ceva, alea sunt mulinete de fitze. daca tot sunteti asa pro tehnologie de ultima ora, apai cam la nivelul ala tree sa va uitati, ma gandesc.
e la mintea cocosului ca nu poti compara un luvias cu un SS. numa' ca daca ai un luvias nu dai cu el de betoane si nu-l prea lasi neuns enspe sezoane si te astepti sa mai si mearga dup-aia. neee...deja de pe la SSII, emblem in sus cam incepi sa te strezi si daca o zgarii. sau nu e asa? lol
si vanstaal-ul e super fitza si are tot ce vreau eu de la o mulineta, da' ca sa ai garantia pe viata o data pe an tree sa o mai trimiti la service sa-ti mai schimbe baietii una alta si s-o puna la punct. asta e cea mai buna recunoastere ca oricati bani ai da orice mulinel se strica, indiferent din ce-ar fi facut. cam asta e realitatea.
nu inseamna ca nu inteleg oamenii care iau cea mai premium scula care exista, asta e placerea lor. in fond o viata avem si asta e printre putinele domenii unde chiar poti sa-ti iei cel mai bun lucru. nasol e de aia care au ca hobby masinile, tu-ti dai seama ce viata trista tree sa fie cand iti doresti de copil o masserati si stii clar ca n-o sa ai niciodata bani de ea?

))