nu da la rotativa dudu, erau jig'uri de 30 gDragos Cretu scrie:Pobabil...
Am fost o singura data si am luat cativa avati, ...pana a inceput Dudu de la Drill sa pleoscaie apa cu rotativa de ciuda...si am plecat la Izbiceni....nashpa gestu`
Daiko Burroughs vs. Legend
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior

Tocmai....dadea la jig,...cand a vazut ca eu si prietenul meu luam avat dupa avat, a bagat si el rotativa...dijiaba, cand a vazut ca noi prindem in continuare si el tot nu...a inceput sa curete rotativa de iarba....if u know what I mean...pleosc....si se **** toata treaba...todi scrie:nu da la rotativa dudu, erau jig'uri de 30 gDragos Cretu scrie:Pobabil...
Am fost o singura data si am luat cativa avati, ...pana a inceput Dudu de la Drill sa pleoscaie apa cu rotativa de ciuda...si am plecat la Izbiceni....nashpa gestu`
Nu stiu ce relatie ai tu cu Dudu, noi doar ne salutam dar nu a fost frumos gestul...asta este...
- Dragos Cretu
- senior

Pana una alta, luati de aici:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7269
Dimineata am facut spectacol la avat, all released, spre stupefactia celorlalti combatanti prezenti p`acolo, necrezandu-si ochilor ca dam drumu` la bucati de 2-3-4 kile.
Avand in vedere discutiile de pe topicul cu Ballista, unii necrezand ca echipamentul de calitate face diferenta cateodata.... Ei bine, astazi Digital Control`ul de la Metanium chiar a facut-o semnificativ, eu lansam cu cativa metri mai departe decat prietenul meu si majoritatea atacurilor surveneau pe primul tur de manivela. El a prins mai putini si mai mici, ca nu ajungea in anaforul unde stateau lupalaii adevarati.
Respect!
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7269
Dimineata am facut spectacol la avat, all released, spre stupefactia celorlalti combatanti prezenti p`acolo, necrezandu-si ochilor ca dam drumu` la bucati de 2-3-4 kile.
Avand in vedere discutiile de pe topicul cu Ballista, unii necrezand ca echipamentul de calitate face diferenta cateodata.... Ei bine, astazi Digital Control`ul de la Metanium chiar a facut-o semnificativ, eu lansam cu cativa metri mai departe decat prietenul meu si majoritatea atacurilor surveneau pe primul tur de manivela. El a prins mai putini si mai mici, ca nu ajungea in anaforul unde stateau lupalaii adevarati.
Respect!
Ce mulineta folosea prietenul?Dragos Cretu scrie: Avand in vedere discutiile de pe topicul cu Ballista, unii necrezand ca echipamentul de calitate face diferenta cateodata.... Ei bine, astazi Digital Control`ul de la Metanium chiar a facut-o semnificativ, eu lansam cu cativa metri mai departe decat prietenul meu si majoritatea atacurilor surveneau pe primul tur de manivela. El a prins mai putini si mai mici, ca nu ajungea in anaforul unde stateau lupalaii adevarati.
Respect!
- Dragos Cretu
- senior