discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
todi
- veteran

-
Dragos Cretu scrie:Pobabil...
Am fost o singura data si am luat cativa avati, ...pana a inceput Dudu de la Drill sa pleoscaie apa cu rotativa de ciuda...si am plecat la Izbiceni....nashpa gestu`
nu da la rotativa dudu, erau jig'uri de 30 g

-
toni f
- veteran

@ todi
normal ca rad mah, dc sa nu rad
rasu facew bine la stres, prelungeste viata, alea .....
te-am sunat si nu mi-ai raspuns
esti prin bucale?
-
Dragos Cretu
- senior

-
todi scrie:Dragos Cretu scrie:Pobabil...
Am fost o singura data si am luat cativa avati, ...pana a inceput Dudu de la Drill sa pleoscaie apa cu rotativa de ciuda...si am plecat la Izbiceni....nashpa gestu`
nu da la rotativa dudu, erau jig'uri de 30 g

Tocmai....dadea la jig,...cand a vazut ca eu si prietenul meu luam avat dupa avat, a bagat si el rotativa...dijiaba, cand a vazut ca noi prindem in continuare si el tot nu...a inceput sa curete rotativa de iarba....if u know what I mean...pleosc....si se **** toata treaba...
Nu stiu ce relatie ai tu cu Dudu, noi doar ne salutam dar nu a fost frumos gestul...asta este...
-
Dragos Cretu
- senior

-
Pana una alta, luati de aici:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7269
Dimineata am facut spectacol la avat, all released, spre stupefactia celorlalti combatanti prezenti p`acolo, necrezandu-si ochilor ca dam drumu` la bucati de 2-3-4 kile.
Avand in vedere discutiile de pe topicul cu Ballista, unii necrezand ca echipamentul de calitate face diferenta cateodata.... Ei bine, astazi Digital Control`ul de la Metanium chiar a facut-o semnificativ, eu lansam cu cativa metri mai departe decat prietenul meu si majoritatea atacurilor surveneau pe primul tur de manivela. El a prins mai putini si mai mici, ca nu ajungea in anaforul unde stateau lupalaii adevarati.
Respect!
-
Tavi
- veteran

Dragos Cretu scrie:
Avand in vedere discutiile de pe topicul cu Ballista, unii necrezand ca echipamentul de calitate face diferenta cateodata.... Ei bine, astazi Digital Control`ul de la Metanium chiar a facut-o semnificativ, eu lansam cu cativa metri mai departe decat prietenul meu si majoritatea atacurilor surveneau pe primul tur de manivela. El a prins mai putini si mai mici, ca nu ajungea in anaforul unde stateau lupalaii adevarati.
Respect!
Ce mulineta folosea prietenul?
-
Tavi
- veteran

Curado D sau E?
Oare o mulineta de spin nu ar fi rezolvat problema?
-
grebla
- utilizator constant

Tavi scrie:Curado D sau E?
Oare o mulineta de spin nu ar fi rezolvat problema?
teoretic un echipament bun de cast te duce mai departe decat unul de spin ( acelasi fir ) daca sti sa il folosesti ( aici e buba )

-
ovidiu
- veteran

-
ia luati cate un jig de 15g si 2 lansete si comparati!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
grebla
- utilizator constant

ovidiu scrie:ia luati cate un jig de 15g si 2 lansete si comparati!

presimt ca tu ai facuto deja