D.A.M

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
BTU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BTU » 23 Mar 2011, 14:12

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 23 Mar 2011, 14:23

http://www.monstru.ro/mulinete-dam/48 ... 20-fd.html

Pe asta am pipait-o eu....mmmm, la ce pret are nici prea multe pretentii nu poti sa ai. Mi s-a parut destul de descentrata. Mai bine te orienteti catre o Ryobi Ecusima 2000 sau 1000 si va face de 10 ori mai bine decat DAM-ul ceea ce tre sa faca o mulineta.

STIMA.
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mar 2011, 02:53

guss scrie: Mai bine te orienteti catre o Ryobi Ecusima 2000 sau 1000 si va face de 10 ori mai bine decat DAM-ul ceea ce tre sa faca o mulineta.
STIMA.
De 10 ori ? wou :shock:
cam ce face asa special ? citeva detalii ? in principal de ce merita ryobi 40 de lei in plus ?

PS nu am nici una din ele si nici nu intentionez sa am ! e doar o curiozitate de a mea .
PS 2 : de 10 ori ? :shock: daca mai creste un pic ajunge stela :wink:

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 24 Mar 2011, 08:48

grey-wolf scrie:
guss scrie: Mai bine te orienteti catre o Ryobi Ecusima 2000 sau 1000 si va face de 10 ori mai bine decat DAM-ul ceea ce tre sa faca o mulineta.
STIMA.
De 10 ori ? wou :shock:
cam ce face asa special ? citeva detalii ? in principal de ce merita ryobi 40 de lei in plus ?

PS nu am nici una din ele si nici nu intentionez sa am ! e doar o curiozitate de a mea .
PS 2 : de 10 ori ? :shock: daca mai creste un pic ajunge stela :wink:

http://conceptcustomrods.ro/?p=57
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 24 Mar 2011, 08:54

"" DA-M PLACE ""

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mar 2011, 12:10

citeste putin si comentariul :
silu Says:
October 16th, 2006 at 5:44 pm

mda…am luat si eu (…si in urma acestui areticol) ryobi ecusima… galet titanizat??? e taiat de fir (mono) deja… dupa doua iesiri…la ce foloseste o mulineta cu un subansamblu bun daca strica firul???

despre ryobi am citit astept si despre dam .

daca ai si articole mai serioase decit atit si poate de calitate mai buna ....

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 24 Mar 2011, 13:35

grey-wolf scrie:
citeste putin si comentariul :
silu Says:
October 16th, 2006 at 5:44 pm

mda…am luat si eu (…si in urma acestui areticol) ryobi ecusima… galet titanizat??? e taiat de fir (mono) deja… dupa doua iesiri…la ce foloseste o mulineta cu un subansamblu bun daca strica firul???

despre ryobi am citit astept si despre dam .

daca ai si articole mai serioase decit atit si poate de calitate mai buna ....
Eu v-am dat articole despre ryobi, daca tot tine-ti partea DAM-ului( pe undeva imi miroase a reclama mascata) vreau eu articole de la dumneavoastra despre mulinetele lor. Nu am suntinut ca ryobi face mulinete perfecte la banii respectivi ci doar ca la categoria respectiva de pret Ryobi Ecusima este net superioara DAM-ului ( chiar de 10 ori). In definitiv este parerea mea fata de 2 produse, omu ii liber sa-si aleaga ce vrea.

Stima.

"" DA-M PLACE ""

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mar 2011, 15:49

guss scrie: Eu v-am dat articole despre ryobi, daca tot tine-ti partea DAM-ului( pe undeva imi miroase a reclama mascata) vreau eu articole de la dumneavoastra despre mulinetele lor. Nu am suntinut ca ryobi face mulinete perfecte la banii respectivi ci doar ca la categoria respectiva de pret Ryobi Ecusima este net superioara DAM-ului ( chiar de 10 ori). In definitiv este parerea mea fata de 2 produse, omu ii liber sa-si aleaga ce vrea.
Stima.
ok parerea ta ! pot trai cu asta :lol:
tot nu vad cum fac reclama din moment ce am spus clar ca nu am si nici nu intentionez sa am vre una din cele doua
tu ai afirmat ca una e de 10 ori mai buna ca cealalta ! tu sa iti susti afirmatia :lol: (si daca o faci si daca nu vei fi acuzat ca faci reclama mascata :lol: glumesc :lol: )
cu un singur lucru sunt total de acord omu ii liber sa-si aleaga ce vrea.

astept argumentatia ta

Stima

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Iul 2011, 14:23

O intrebare pentru posesorii de lansete Nanoflex. Cat de parabolice sunt blankurile? Ma intereseaza in special la varianta de 3.30 daca o are cineva.

laeniko
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laeniko » 29 Iul 2011, 14:43

poate o fi buni ei la mulinete dar la voblere cred ca nu exceleaza am cumparat asa ceva: http://www.monstru.ro/voblere/446-voble ... er-3g.html si din 3 doar unu avea bataia normala celalante doua nu le pot folosi, mare dezamagire :(

Scrie răspuns