discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
MARIUS POPA
- veteran

adiwolf scrie:MARIUS POPA scrie:......
destul de greu sa legi carligele mici, mai ales daca ai si mana BARBAT
sti cand iti dai seama ca-s utile? cand legi vreo 2 carlige de 14 , si esti transpirat pe degete si nici cum nu-ti iasa, incepi sa sudui

foloseste cu incredere asta
http://www.totalfishing.ro/aparat-gold- ... -8329.html
http://www.youtube.com/watch?v=It7721hd9Bg
legi orice marime cu el si este extrem de simplu de utilizat.
il iubesc pe cel care a inventat dracia asta, chiar aveam o problema cu legatul carligelor f mici.
pai atunci trebe sa incercam , numa la banii aia nu-lliveaza nimeni, astept sa se adune de o comanda!
e eftin, si zici ca si bun?
hai bre stefanflorin, chiar asa?!cu cat legi carligul de 16

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
adiwolf
- veteran

daca ai magazine in oras care aduc marfa de la Energo, atunci e rezolvata treaba, daca nu, te poti chinui putin si il faci singur, dar la banii aia chiar nu merita sa te obosesti.
pe bune ca este o scula care isi merita orice banut, defapt o sa te convingi singur.
-
MARIUS POPA
- veteran

la banii nu ma apuc eu sa construiesc!
ideea mea era, referitor la DAM, daca aveti idee unde se mai gaseste asa ceva??sau daca ati mai vazut pe undeva, am un pliculet si de MUSTAD, dar tot asa de vechi!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
Driscu Radu
- junior

Sa inteleg edi ca nu prea iti place fd?Oricum ceea ce ai pus ca si link este de bun augur, nu am vazut mulineta asta desfacuta asa pe nici un site, am vazut-o desfacuta doar partial.Eu o consider o mulineta de incredere si de viata lunga chiar daca e grea.
-
edi_curiosul
- veteran

-
Driscu Radu scrie:Sa inteleg edi ca nu prea iti place fd?Oricum ceea ce ai pus ca si link este de bun augur, nu am vazut mulineta asta desfacuta asa pe nici un site, am vazut-o desfacuta doar partial.Eu o consider o mulineta de incredere si de viata lunga chiar daca e grea.
reiese ca nu-mi place?
nu e adevarat, este exact ce ai zis, este excelenta, perfectiune nu exista
FD este ft bine inchegata, in timp vedem ce puncte slabe, fiecare are dreptul la o parere, poate altii spun ca e grea, dar nu e adevarat
-
Driscu Radu
- junior

De curiozitate edi te-ai duce cu ea la un concurs cuplata cu o lanseta de la ei?
-
edi_curiosul
- veteran

-
Driscu Radu scrie:De curiozitate edi te-ai duce cu ea la un concurs cuplata cu o lanseta de la ei?
1. nu-mi place concursul e stresant, devine prea profesional, pescuitul e relaxare pt unii
2. habar nu am cum sunt betele de/pt lac la DAM, am un crosspower 60-140 care debea astept sa-l testez, dar cred ca o sa-i schimb inelele ca sunt prea dure
3. nu cred ca FD e un model de lac salau/stiuca, sunt multe altele mai slabe, usoare, 'eftine ce nu necesita forta, modelul asta 2000 e idem la tambur cu un shimano 2500 ca marime
-
Driscu Radu
- junior

Edi tamburul de 2000 de la FD si M sunt aproape identice cu cele de 3000 si 4000 de la shimano mai precis pe 2000 de la dam incap 160m/0,30 sau 150.
-
edi_curiosul
- veteran

-
ce relevanta are adancimea tamburului? sau capcitatea uneori... diametrul la buza tamburului ne intereseaza, shimano 2500 la tambur are 45mm ca si FDul asta 2000