D.A.M-NANOFLEX-3,60M-opinii si pareri pescari.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Re: D.A.M-NANOFLEX-3,60M-opinii si pareri pescari.

Mesaj de geppetto » 18 Mar 2014, 15:15

Mie mi-ar fi făcut cu ochiul dacă aveam problema cu spațiul „John Wilson Signature Barbel Quiver Travel Rod 5 Piece”; sunt interesante pentru ce vrei tu, prețul e mai bun și primești mai mult pentru suma mai mică de bani cheltuită. Nu sunt din 3 bucăți, sunt din 5. Probabil ar fi o diferență dacă ai pescui șalău la plastice dar la staționar părerea mea la care țin (contrazisă categoric de pescarii sportivi de staționar) e că nu contează foarte mult.
Primești la ele 3 vârfuri dintre care două de semnalizare și unul „avon” pe care îl poți folosi la pescuitul la plută. Și au tub de protecție destul de fain din cordura. Le găsești pe e-bay sau pe website-urile magazinelor din UK. Nu am avut așa ceva dar au review-uri bune la englezi, cel puțin lotul mai vechi de lansete.
Văzusem un review la un moment dat în care un pescar rupsese de două ori segmentul 4 de la una de generație mai nouă. Lucru pe care l-am pățit și eu dar cu o altă lansetă, dar de 4 ori mai scumpă. Nimic nu-i sigur în lumea asta :(
Cred că mai sunt și alte opțiuni dacă vei mai căuta.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Mar 2014, 19:29

costy67 scrie:eu vroiam sa-mi fac un set de 3-4 lansete de finetze,mai mult pentru balti unde
intr-adevar pescuiesc dupa ciortan si caras,crapul mare da mai rar.
m-am uitat pe tabelul de conversie al puterii lansetelor si este echivalentul
unei lansete de 2 lbs x 60gr.
ar fii ca o lanseta de Barbel,pe care le stiu din U.K.
daca dai mai mult dupa ciortan si caras, de ce nu o lanseta match, mai sanatoasa... una buna se descurca si cu crapi mai maricei.... si astea sunt de obicei din 3 bucati.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 20 Mar 2014, 11:22

Încă vreo două sfaturi:

Vezi Shimano Purist. Poate e în gama asta ce-ți trebuie ție.
Beastmaster Barbel sunt foarte faine dar sunt 3.60 din 2 bucăți.
Lansetele de la Greys sunt de regulă destul de tari. Adică nu foarte parabolice.
La fel și cele de la Korum.

Dacă vrei match sau feeder, cel mai bine caută pe forumurile dedicate pescuitului staționar.

Scrie răspuns