D.A.M-NANOFLEX-3,60M-opinii si pareri pescari.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Sorin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Re: D.A.M-NANOFLEX-3,60M-opinii si pareri pescari.

Mesaj de geppetto » 18 Mar 2014, 15:15

Mie mi-ar fi f?cut cu ochiul dac? aveam problema cu spa?iul „John Wilson Signature Barbel Quiver Travel Rod 5 Piece”; sunt interesante pentru ce vrei tu, pre?ul e mai bun ?i prime?ti mai mult pentru suma mai mic? de bani cheltuit?. Nu sunt din 3 buc??i, sunt din 5. Probabil ar fi o diferen?? dac? ai pescui ?al?u la plastice dar la sta?ionar p?rerea mea la care ?in (contrazis? categoric de pescarii sportivi de sta?ionar) e c? nu conteaz? foarte mult.
Prime?ti la ele 3 vârfuri dintre care dou? de semnalizare ?i unul „avon” pe care îl po?i folosi la pescuitul la plut?. ?i au tub de protec?ie destul de fain din cordura. Le g?se?ti pe e-bay sau pe website-urile magazinelor din UK. Nu am avut a?a ceva dar au review-uri bune la englezi, cel pu?in lotul mai vechi de lansete.
V?zusem un review la un moment dat în care un pescar rupsese de dou? ori segmentul 4 de la una de genera?ie mai nou?. Lucru pe care l-am p??it ?i eu dar cu o alt? lanset?, dar de 4 ori mai scump?. Nimic nu-i sigur în lumea asta :(
Cred c? mai sunt ?i alte op?iuni dac? vei mai c?uta.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 18 Mar 2014, 19:29

costy67 scrie:eu vroiam sa-mi fac un set de 3-4 lansete de finetze,mai mult pentru balti unde
intr-adevar pescuiesc dupa ciortan si caras,crapul mare da mai rar.
m-am uitat pe tabelul de conversie al puterii lansetelor si este echivalentul
unei lansete de 2 lbs x 60gr.
ar fii ca o lanseta de Barbel,pe care le stiu din U.K.
daca dai mai mult dupa ciortan si caras, de ce nu o lanseta match, mai sanatoasa... una buna se descurca si cu crapi mai maricei.... si astea sunt de obicei din 3 bucati.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 20 Mar 2014, 11:22

Înc? vreo dou? sfaturi:

Vezi Shimano Purist. Poate e în gama asta ce-?i trebuie ?ie.
Beastmaster Barbel sunt foarte faine dar sunt 3.60 din 2 buc??i.
Lansetele de la Greys sunt de regul? destul de tari. Adic? nu foarte parabolice.
La fel ?i cele de la Korum.

Dac? vrei match sau feeder, cel mai bine caut? pe forumurile dedicate pescuitului sta?ionar.

Scrie răspuns