Cutii pt naluci

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Cutii pt naluci

Mesaj de Lucian Anghel » 13 Oct 2004, 16:13

Pana sa apara si sa descopar si eu cutiile gen Plano folosoeam tot ce gaseam aruncat de altii.
La pescuit propriu-zis maiolosesc si acum un gen de portofele de piele cu fermoar pe laterala sin cu cate o banda de piele pe fiecare fata cu gauri de care se prind naluciel(oscilante,rotative,voblere-e). Mi se p[ar in continuare mai comode ( la un pescuit cu naluci mici le poti tine in butr-un buzunar).
Pt plastice si giguri, cutiile compartimentate sunt cele mai potrivite.

La Arrow la Sf Gheorghe am gasit niste cutii mari cam 50/30 cm f bune pt acasa. Compartimentele ti le faci dupa preferinta .Se pot atasa cate doua daca vrei sa le iei cu tine; iar pretul, acum cateva luni era de cca 150000./buc

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 13 Oct 2004, 16:31

cind dai din barca e foarte necesara o cutie buna, cit mai mare, sa le cuprinda pe toate, cu inchidere sigura.
caut de mult una sa-mi placa - n-am gasit inca...
nu vreau cu sertarase, vreau una plana, cu acces pe o singura parte. in prezent am una cu doua capace (superior si inferior) pe o parte am voblerele, degorjor, patent, foarfeca alea alea si in aialanta am linguritele si twisterele. tot intorcind-o de pe o parte pe alta... daca uit cumva sa o inchid si nu sunt atent... nu vrei sa stii...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Oct 2004, 16:43

pana am gasit eu timp sa termin de scris mesajul s-a facut deja topic nou.
multam! mi-am sters topicul meu sa ramana doar asta.

stie cineva unde pot gasi un rucsac militar din panza de cort?

si cum procedati voi pentru a evita rugina in cutia cu naluci? le stergeti de fiecare data sau cum? apa pur si simplu nu se evapora din ele. ma gandeam sa le dau gauri sa se scurga, dar nu-mi convine ideea ca se va scurge apa tot in geanta.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Oct 2004, 16:47

un pont pe tema asta: la carrefour se gasesc niste cutii compartimentate din plastic transparent pentru stocat suruburi si alte chestii de soferi. plasticul ala nu se distruge, am inlocuit aproape toate cutiile mele plano cu asa ceva. singura problema: pentru shaduri mari trebuie taiate un pic, altfel stau indoite. costa 50k una, mult mai putin decat scorurile pretinse de baietii cu magazine specializate. patrate, cca 30cm si suficient de inalte.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Oct 2004, 16:49

aparuse de doua ori....
Ultima oară modificat 13 Oct 2004, 17:10 de către eugen, modificat de 2 ori în total.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 13 Oct 2004, 16:55

eugen scrie:un pont pe tema asta: la carrefour se gasesc niste cutii compartimentate din plastic transparent pentru stocat suruburi si alte chestii de soferi.
Tot cutii de-astea folosesc si eu pentru twistere. Pentru ce am eu, sunt foarte bune mai ales ca sunt duble (cutiile) si compartimentele sunt de diverse marimi

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 13 Oct 2004, 17:06

Eu am cumparat de la Arrow o cutie care cred ca ar face fata oricarei deplasari. Are doua compartimente mari, cel superior are capacul transparent si jumatate din el t-il poti strctura cum vrei, iar cel inferior este imartit in doua sectoare: intr-unul iti poti agata linguri, voblere, ortative iar in celalalt ai doua cutii (gen plano) si loc de doua mulinete in cutiiile proprii. Costa 800-900k.
Fir intins

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Oct 2004, 20:59

Domnilor, si eu am adunat la cutii de mi-a venit rau. Deja am inceput sa pasez pe la prieteni. Da imi iau altele mai mari.

Un aspect important ce m-a facut sa trec la spinning, era o oarecare simplitate a echipamentului.
Dar, gageturile colorate din magazine m-au vrajit!

In consecinta, cand plec la peste ,umplu porbagajul cu cate si mai cate.

De preferinta, pe malul baltii, iau batul si in buzunarele de la vesta, sau in borseta (cand e prea cald de vesta) jigurile in pungi mici (cu "fermoar"). In mana libera car berea! :lol:

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 14 Oct 2004, 07:20

portofelele de care zicea lucian la inceput au un avantaj: nu zornaie.
era pe discovery un serial despre pescuit in cuba. prezentatorul avea ceva cam ca in poza de mai jos.
Imagine
http://www.lurefishinguk.com/reviews/dartlure.htm

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 14 Oct 2004, 07:50

Eu folosesc cutiile Rubbermaid de la Metro. Sunt de toate marimile si formele, cuplabile cite doua, compartimentate etc. Cele transparente sunt foarte bune pentru "silicoane" pentru ca nu se topesc in contact cu ele.

Scrie răspuns