Cutii pt naluci
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
cutii pentru naluci
Cea mai mare problema a amea sunt cutiile pentru naluci! Am peste 60 de voblere si 70 de lingurite. Nu am gasit pana acum nici o cutie potrivita. Nu cred ca este potrivit sa folosesti cutii de dimensiuni mari, pentru ca schimbatul nalucilor trebuie sa fie rapid si cutia respectiva trebuie sa fie la-ndemana. Uneori pestele, mai ales rapitorul, sta in vad numai 10 - 15 minute. Daca pierzi vremea cu schimbatul nalucilor... Cutia mai trebuie sa fie si practica, iar nalucile sa nu se agate unele de altele. Cred ca numai un pescar de spinning poate concepe o astfel de cutie si ar cam fi timpul sa ne gandim cu totii sa inventam o astfel de cutie practica, relativ mica, subtire si usoara.
- costica_fishing
- veteran
pentru 60 de voblere si 70 de lingurite, ar fi potrivita ....... o lada de zestre!
Serios vb, eu le tin in f de locul in care pescuiesc si speciile-tinta!
+ o cutie goala, in care fac selectii.
Pt voblere mari am o cutie de la Arrow (ungureasca, cu dubla deschidere...). incap in ea vreo 20-25 voblere la +cm.

Serios vb, eu le tin in f de locul in care pescuiesc si speciile-tinta!
+ o cutie goala, in care fac selectii.
Pt voblere mari am o cutie de la Arrow (ungureasca, cu dubla deschidere...). incap in ea vreo 20-25 voblere la +cm.
- costica_fishing
- veteran
Pana nu demult,tineam nalucile intr-o cutie mare,compartimentata,pe 2 nivele,dar si eu sunt de parere ca intr-o partida de pescuit e nevoie de simplitate,naluca,in caz de nevoie trebuie schimbata rapid.Asa ca am sortat voblere,rotative,oscilante si silicoane in cutii separate,mai mici.Asa am acces mai rapid la ceea ce am, nevoie pe moment.Deocamdata,acele cutii stau intr-un mic rucsac,ceea ce este cam incomod la pescuit,deoarece in caz de schimbare de plan(naluca),trebuie sa dau jos rucsacul,sa caut cutia,etc.Sunt foarte hotarat sa caut in comert o vesta multifunctionala,cu buzunare si buzunarase,in care sa-mi iau strict necesarul de naluci pentru ziua respectiva.Adica:fara rucsac
Daca stiu timisorenii mei,o asemenea vesta prin magazinele din oras,le raman recunoscator.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Wavedancer
- veteran
Sinteti "incepatori" fratilor! Cind plec la un pescuit mai lung (3 zile minim)si incep sa car din casa, zic vecinii c-am divortat si ma mut!
O cutie Plano 9606 (d-alea mari, cu cite 6 sertare compartimentabile pentru "diverse" (oscilante, rotative, virteje, plunbi, cirlige, fire, etc) si spatiu de stocare pe fund), o cutie Plano cu 4 "sertare" (care de fapt sint tot cutii compartimentabile) pentru soft-bait-uri, o geanta cu 12 cutii Shimano pentru voblere, doua huse cu lansete, geanta cu mulinete si "maruntisuri" (galeti cu momeli daca este cazul, bax-ul cu bere, bax-ul cu apa minerala, canistre cu benzina, etc.). Vorba unui "barcagiu" din Tulcea care ne-a carat intr-un an cu vaporul: "Bai fratilor, cine se muta in Delta, ca 6 oameni cu 3 tone jumate de bagaje eu n-am carat in 20 de ani de cind fac meseria asta!" 

You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- costica_fishing
- veteran