Cutii pt naluci
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
pe crapisti ii omoara nada
echip. de camping si restul le au si pescari de rapitor
accesoriile de crap ( plumbi, carlige, fire, samd ) incap intr-o cutie
la mine twisterele, volerele, etc ocupa mai mult loc decat accesoriile de crap
mai sunt 2-3 lansete ( pe care la caram si noi dupa noi ) si optional rod-pod-ul, dar putini au rodpod
dar daca eu incep sa pun barca, motorul electric, bateria de masina, vaslele, pompa, ancorele, sonarul, etc, ii depasesc pe crapari cu siguranta
echip. de camping si restul le au si pescari de rapitor
accesoriile de crap ( plumbi, carlige, fire, samd ) incap intr-o cutie
la mine twisterele, volerele, etc ocupa mai mult loc decat accesoriile de crap
mai sunt 2-3 lansete ( pe care la caram si noi dupa noi ) si optional rod-pod-ul, dar putini au rodpod
dar daca eu incep sa pun barca, motorul electric, bateria de masina, vaslele, pompa, ancorele, sonarul, etc, ii depasesc pe crapari cu siguranta
Cand vad la TV,crapistii cu cate 5-6 bete de 4-5m,suporti de bete cu semnalizatoare,prastii,cutii,galeti,cantar,saltea pt.crap...au de carat,nu gluma.Unii isi prepara nada la fata locului,parca ar fi bucatarie de campanie
Eu,cu 1 bat,1 mulineta,nalucile pe care consider eu ca sunt necesare in acea zi,accesorii si atat.Noi cautam pestele,nu asteptam sa vina el la noi. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Daca il practici ca lumea si pescuitul la crap e f solicitant: zeci de lansari cu plumb pentru determinarea conformatiei si consistentei substratului, sute de lansari pentru nadire, muna la greu la pregatirea nadelor, iar daca reusesti sa ii atragi si are balta peste apoi ai de muncit la driluri. Daca mergi numai sa arunci betele in apa sa fie acolo in timp ce faci gratare si asculti muzica, atunci e mult mai mult agrement si notiunea de sport se reduce la sportivitatea cu care te comporti cu pestele agatat. Apropos de asta am vazut un mos ce dadea cu fire groase si care, atunci cand agata un caras, il extragea pur si simplu din apa prin succesiuni de smuciri si mulinari de venea saracul caras ba pe suprafata apei ca o barca, ba prin aer ca un avion. In timpul asta mosul il tot injura pe numitul caras si-l facea cu ou si cu otet.