Cum sa echipez linia de buldo?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: Cum sa echipez linia de buldo?
Hehe, sa vezi tu pastravan ce voi prinde eu la deschidere pe Azuga! Cu buldo si streamer negru de 4 cm. Parol!Hell scrie:Va doresc......felicitari!
-
- senior
Nu frate ca daca eram Fario ziceam de rame, lacuste etc. Nu sesizezi deloc nuantele....deloc!Hell scrie:Fario....te-ai dat de gol

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- senior
E deja zi? Offf, eu abia acum am ridicat transperantul!MuskMd scrie:o noua zi....

Ia zi, te duci sa iti cumperi buldo? Muste stiu ca ai deja....
de ce nu mi-as face unul custom ?
....tatalor ....
PS bravo .
....tatalor ....

PS bravo .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
[quote="adi200038"]Salut prieteni pescari!
Am nevoie de ajutorul vostru:
Doresc sa pescuiesc la oblete cu buldo si muste. Am achizitionat mustele si buldo.
Doresc imi construiesc singur montura dar nu prea stiu ce fel de nod sa folosesc pentru legarea mustei, apoi ce nod sa folosesc sa atasez forfatul cu musca de linia principala, nici ce distanta intre muste nu stiu cat se lasa......
Daca ma puteti ajuta cu ce fel de noduri sa folosesc si cum sa imi construiesc montura va raman dator.
FIR INTINS !!![/quote]
incearca la adresa de mess ID pescarudoru ,ca sar putea sa te ajute
Am nevoie de ajutorul vostru:
Doresc sa pescuiesc la oblete cu buldo si muste. Am achizitionat mustele si buldo.

Doresc imi construiesc singur montura dar nu prea stiu ce fel de nod sa folosesc pentru legarea mustei, apoi ce nod sa folosesc sa atasez forfatul cu musca de linia principala, nici ce distanta intre muste nu stiu cat se lasa......
Daca ma puteti ajuta cu ce fel de noduri sa folosesc si cum sa imi construiesc montura va raman dator.
FIR INTINS !!![/quote]
incearca la adresa de mess ID pescarudoru ,ca sar putea sa te ajute

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- senior
Hahaha, duminica pe Ialomita dadeam la clean cu naluci cand apare un nene cu o ditai palaria de paie inaaaalta ca un turn (a la Axinte...) si o lanseta de vreo 4-5 metri dotata cu mulineta si pe fir vreo...7 sau 10 muste. Arunca si brazda apa (usor tulbure si crescuta) in sus si in jos din fericire fara rezultat. S-a mirat ca am prin un clenisor la vobler si m-a intrebat daca mai am vreunul sa mi-l cumpere si sa il puna pe lanseta lui!
Va dati seama, sa lansezi un Hornet de 2,5 cm cu lanseta de 5 m si fir 0.20! Probabil ca l-ar fi pus la capul firului in loc de buldo! Era plin malul apei langa Targoviste de pescari. Am numarat cam 7-8 pe 100 metri de mal. Dinj care vreo 2 la naluci, 2 la buldo si 6 la bolognesa cu viermusi si carabete. Stau si ma intreb - daca venea control fiind prohibitie doar cei doi cu naluci (asadar si cu mine) puteau justifica cum ca dau dupa stiuca si elibereaza restul erayu buni de amenda, chiar si cei cu mustele! Chiar daca in loc de 7 muste aveau una singura dconform legii tot luat amenda aia de 300 lei. Dar au avut noroc, nu a venit nimeni in vreo 4 ore de pescuit. Si toti erau ff calmi, cred ca unii habar nu aveau de prohibitie, de permis, lege etc.