Cum sa echipez linia de buldo?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: Cum sa echipez linia de buldo?
Cine e fario asta? Nu cred ca e din echipa mea....dar daca e baiat de treaba il pot primi!Hell scrie:Ha!!! Esti Fario?

Vei putea sa il alinti simplu....El Maestro del Buldofilip_pescuitorul scrie:Cine e fario asta? Nu cred ca e din echipa mea....dar daca e baiat de treaba il pot primi!Hell scrie:Ha!!! Esti Fario?![]()

Las gluma deoparte, chiar este baiat de TREABA

-
- senior
Iti multumesc si apreciez umorul de buna calitate!!! Sper sa te conbving macar o data sa pescuiesti si tu la buldo.Hell scrie:Vei putea sa il alinti simplu....El Maestro del Buldofilip_pescuitorul scrie:Cine e fario asta? Nu cred ca e din echipa mea....dar daca e baiat de treaba il pot primi!Hell scrie:Ha!!! Esti Fario?![]()
![]()
Las gluma deoparte, chiar este baiat de TREABA

Bwahaha, sa filmezi momentul!filip_pescuitorul scrie:Iti multumesc si apreciez umorul de buna calitate!!! Sper sa te conbving macar o data sa pescuiesti si tu la buldo.Paste fericit!
O problema ar fi ca e mai greu sa puna 30-40 de streamere de-ale lui pe acelasi fir

Indubitabil!
ah deci deaia scrie pe unele bete 10-40 ? se refera la cate muste poti lega dupa buldo ? eu tot am trait cu falsa impresie ca is grame ... da noah se mai inseala omu .
Paste Fericit baieti , si toate cele bune .

Paste Fericit baieti , si toate cele bune .
...
Filip, hai sa nu ne injuram 
Iti las tie Buldou....sa faci concurs, sa rivalizezi cu campionii tari in FF

-
- senior
Bine, asa sa fie! Desi as paria ca pe un rau lat si mai calm cu clean si/sau pastrav eu cu buldo si 2 muste prind cel putin la fel de mult ca si tine pescuind cu FF. Nu mai zic de apele mai repezi unde cu buldo am un control mult mai bun asupra mustei!Hell scrie:Filip, hai sa nu ne injuram
de ce faci presupuneri fara sa fi pescuit la fly ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- senior
Ei, intuitie.....pana la urma cleanul va ataca musca nu buldo sau snurul! Deci e important cum se prezinta musca pe apa, nu?MuskMd scrie:de ce faci presupuneri fara sa fi pescuit la fly ?