Culoare fir textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Re: Culoare fir textil

Mesaj de old_radu » 29 Apr 2015, 19:03

Zamfi scrie:
Musti scrie:...
Daca esti amator, poti da cu textil si voblere de pana pe la 17 grame, de exemplu, cu lansete M, si prinzi niste pesti extrem de asemanatori cu cleanul, dar ceva mai mari... Astia nu se pun, ca-s ciudatei...
:twisted:
Fain! :lol:
...cel putin , Fain ! :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Apr 2015, 23:52

mynu_cs scrie:Musti. Una e pe rau gen cris. Somes etc.. unde si eu folosesc textil+leader si alta e pe lac de munte :)
No, apai eu n-am fost atent... Am tot dat inainte cu textil, ca mocofanii... Dreptu'-i ca trebuia sa-mi dau seama... Aia de pe Dragan si de pe Belis erau intr-adevar mai maruntei... De la textil, zici ca erau asa?

:P
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 30 Apr 2015, 07:52

No , apoi ce am mai rascolit spiritele cu intrebarea asta. Pt unii pare prosteasca , dar daca imi amintesc , acu mai bine de 40 de ani, primii cleni i-am prins la ... textil macramea nu mai stiu de cate lbs era, pe care il sustrageam din "trusa" bunicii. Aaa, pe vremea aia nu foloseam fluorocarbon si totusi prindeam ca deh, poate ca pe atunci erau clenii mai prosti.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 30 Apr 2015, 14:30

danone scrie:No , apoi ce am mai rascolit spiritele cu intrebarea asta. Pt unii pare prosteasca , dar daca imi amintesc , acu mai bine de 40 de ani, primii cleni i-am prins la ... textil macramea nu mai stiu de cate lbs era, pe care il sustrageam din "trusa" bunicii. Aaa, pe vremea aia nu foloseam fluorocarbon si totusi prindeam ca deh, poate ca pe atunci erau clenii mai prosti.

Doar erau mai multi si mai putini pescari :)

Eu ti-am zis parerea mea . Nu trebuie sa fie aceeas cu a celorlalti :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Apr 2015, 20:54

Mda , evolutia , atat de proslavita , scriitori la reviste , forumistica gresit inteleasa , toti am vrut doar binele , azi cleanu nu mai intra la sarma de cupru legat de un ac cu gamalie indoit si un mugure de nuc drept momeala , incepe sa devina rusinos pescuitu cu toate mijloacele de exterminare in favoarea pescarului , pestii raman tot aia , mult mai putini , daca legislatia nu apara pestele si tehnica evolueaza rezultatu ii vizibil ....
Am mers prea departe :wink:

Scrie răspuns