Eu dau cu asa ceva dupa salau pe lac

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gros?mynu_cs scrie:E prea gros.. nu merita sa dai cu el la clean
danone scrie:O sa dau cu wirelessca e cel mai subtire. Nah ce ti-e si cu tehnologia asta! Azi maine o sa vedem si voblere cu telecomanda.
![]()
Bineinteles ca nu-l poti folosi la clean.danone scrie:Intrebam de sunline-ul daca il pot folosi la clean , daca tot l-am luat pt ca nu am ce face altceva cu el .
Fain!Musti scrie:Bineinteles ca nu-l poti folosi la clean.danone scrie:Intrebam de sunline-ul daca il pot folosi la clean , daca tot l-am luat pt ca nu am ce face altceva cu el .
Cleanul se prinde numai cu monofilament de 0,12-0,14mm, cu lansete ultralight parabolice si cu voblere de maxim 3 grame, legate cu nod Rapala, sa nu incurce evolutia.
Asta daca esti profesionist.
Daca esti amator, poti da cu textil si voblere de pana pe la 17 grame, de exemplu, cu lansete M, si prinzi niste pesti extrem de asemanatori cu cleanul, dar ceva mai mari... Astia nu se pun, ca-s ciudatei...
Musti scrie:Bineinteles ca nu-l poti folosi la clean.danone scrie:Intrebam de sunline-ul daca il pot folosi la clean , daca tot l-am luat pt ca nu am ce face altceva cu el .
Cleanul se prinde numai cu monofilament de 0,12-0,14mm, cu lansete ultralight parabolice si cu voblere de maxim 3 grame, legate cu nod Rapala, sa nu incurce evolutia.
Asta daca esti profesionist.
Daca esti amator, poti da cu textil si voblere de pana pe la 17 grame, de exemplu, cu lansete M, si prinzi niste pesti extrem de asemanatori cu cleanul, dar ceva mai mari... Astia nu se pun, ca-s ciudatei...