Cormoran ULF sau Daiwa Procyon

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 28 Mar 2010, 06:49

Steez-ul e tot pe blanc Cormoran?... :lol: ...Ce ar putea invata Daiwa de la Cormoran? Secretele Toray,Fuji,Daiko,Evergreen sau Megabass? Sau strategia Cormoran de cucerit piata americana? :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 10:17

paulus scrie:dar de diferenta dintre M7-28 si MX 7-21 nu mai zice nimeni nimic ca as vrea si eu sa aflu.
DIFERENTA DINTRE PROCYOANE
e mare si paradoxala dupa cum am mai zis, in alt topic.
M7-28- are CONICITATE MAI PUTIN PRONUNTATA decat MX 7-21

din punctul meu de vedere e mai puternica MX 7-21, avand in vedere ca are conicitate mai mare in talon (la baza) si varful este la fel de gros ca si M7-28. DECI SUNT DOUA BETE CU VARFURILE DE ACEEIASI GROSIME SI TALON DIFERIT...DE AICI SI PARADOXUL DESPRE CARE VORBEAM.
SUNT BETE BUNE PT. PRETUL PE CARE IL POARTA, DESI EU LE CONSIDER BETE DESTUL DE ''UNIVERSALE''. SE DESCURCA BINISOR SI LA JIG SI LA VOBLER SI LA LINGURA.
O SINGURA PROBLEMA AU DIN PCTUL MEU DE VEDERE. CRAPA FLEX COATUL DE LA PRIMUL INEL DUPA CATEVA DRILURI MAI SERIOASE.
APROPO..DACA ARE CAREVA O SURSA PT ELE. MA INTERESEAZA SI PE MINE VARIANTA :PROCYON ML-XF-DE 7'-1/8-1/2

Radu G H
senior
senior

domnului administrator

Mesaj de Radu G H » 28 Mar 2010, 10:27

danr scrie:salut,
pot sa va spun ca procyon a fost cea mai vanduta lanseta in standul totalfishing la expo aventuri
cum veneau cum se dadeau
isi merita toti banii
in alta ordine de idei, cea mai vanduta mulineta a fost daiwa procaster
buna ziua!
nu prea are legatura cu subiectul de fata dar imi asum treaba.
Poate ma ajutati sa-mi reactivez contul meu vechi de pe forum(rghequipment@yahoo.com, utilizator: Radu G.) ca sunt nevoit sa utilizez contul realizat in baza adresei sotiei mele mihaelargh@yahoo.com.
Oricum v-am trimis vreo 6 mailuri si tot atatea rugaminti dar m-ati cam ignorat.
Cu deosebita consideratie!
Radu Groza

Scrie răspuns