Acum aproape doua saptamani, cand am fost eu pe la Arrow Cluj, de-am "arestat" ULX-ul, inca mai aveau ULF-uri...ULK scrie:Maine trec pe la Arrow...si ma uit daca au... ULF-ul...si iti zic.
Cormoran ULF sau Daiwa Procyon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai ULF vad ca este si pe on-line pe Total.....
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 277_21_358
cel putin e trecut ca exista
http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 277_21_358
cel putin e trecut ca exista

Sal Sorin...am fost azi pe acolo....au ULF-ul , si niste Procyon-e ...parca M , nu m-am uitat bine,sincer au prea multe bete expuse si eram in graba...Poti sa il suni linistit pe domnu Nicu...te ajuta cu orice ..este un om foarte cumsecade. Daca nu poti rezolva...da-mi de veste si te ajut.
TR4...m-a impresionat in mod placut...
TR4...m-a impresionat in mod placut...
Gata! AM REZOLVAT!!
Va multumesc la toti baieti, in special lui ULK si Zamfi, dar cel mai mult baietilor de la Arrow Cluj care sunt peste asteptari, iar d-ul Nicu, n-am cuvinte, un om remarcabil
Sper ca peste 2 saptamani sa gustati din rachiul de Sibiu, o sa vina un prieten in Cluj
Zamfi tu o sa gusti cand vii in Sibiu, iar ULK cand ne-om intalni
Inca odata MERSI mult, si numa' bine!
ps - era sa uit, am cautat cormoran ULF si am gasit Daiwa Procyon MX 7-21 gr!!!! Nu mai speram sa gasesc...
Maine soseste.
Va multumesc la toti baieti, in special lui ULK si Zamfi, dar cel mai mult baietilor de la Arrow Cluj care sunt peste asteptari, iar d-ul Nicu, n-am cuvinte, un om remarcabil

Zamfi tu o sa gusti cand vii in Sibiu, iar ULK cand ne-om intalni

Inca odata MERSI mult, si numa' bine!
ps - era sa uit, am cautat cormoran ULF si am gasit Daiwa Procyon MX 7-21 gr!!!! Nu mai speram sa gasesc...

Maine soseste.
Ma bucur ca te-am ajutat..
...Am vazut ca au mai multe Daiwa Pr. ...dar in mana am luat doar M-ul...este prea rigid pentru clean, pastrav pentru mine....deci pentru tine sigur o sa fie perfect..mai ales MX-ul
...Ma c*c de acum pe batul tau...sa n-ai noroc la el....
)) ..suna naspa ...dar daca zic invers , ma injuri
....Sa t-i se'ndoaie..nustiu daca am scris corect asta...dar na..intelegi tu...Prin Arrow vuia de Sacalaia si de memoriul lui Vali, de apele concesionate, ne-concesionate...etc.
Am luat si eu vreo sase voblere, vreo 50 de gume si o "tasca" , geanta Berkley...daca tot eram in zona..m-am usurat si eu de o suma , care e foarte aproape de scorul batului tau
Astept rachiu'....
...(glumesc ,nu ajut oamenii sa-mi ramana datori
)

Am luat si eu vreo sase voblere, vreo 50 de gume si o "tasca" , geanta Berkley...daca tot eram in zona..m-am usurat si eu de o suma , care e foarte aproape de scorul batului tau

Astept rachiu'....