Cormoran/Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cormoran/Daiwa
Ce ati alege intre cormoran black bull hyper 2.7m putere 5-40g si o daiwa powermesh 2.7m 10-35g? Mentionez ca as dori sa folosesc lanseta pe mures.
chestia cu batul si mulineta de la aceeasi firma sunt mai mult de gust si de obisnuita dupa parerea mea.pestilor nu cred ca le pasa de firme sau alte chestii
daca intrebarea ar fi pt mulinete io sigur as merge pe mana daiwa care este preferata mea la acest capitol.la bete ink nu am avut placerea sa pescuiesc dar in curand cred ca o sa imi cumpar unul sa vad ce ii poate blanku

daca intrebarea ar fi pt mulinete io sigur as merge pe mana daiwa care este preferata mea la acest capitol.la bete ink nu am avut placerea sa pescuiesc dar in curand cred ca o sa imi cumpar unul sa vad ce ii poate blanku

L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
- Hentzone
- utilizator constant
Io zic sa dai o fuga pana intr-un magazin si sa cauti betele respective, pune mana pe ele... si vezi care-ti plece si tie cel mai mult, k la urma urmei tu vei fi acela ce va pescui cu ele... si in legatura cu acest cumparat pe nevazute, mai gandeste-te k s-ar putea sa fie si o dezamagire la primirea pachetului...smiley199 scrie: N-am tinut in mana niciunul dintre aceste bete si ma gandesc daca sa ma risc sa il comand.
Go fishing, what else...
Salut. Eu am Daiwa powermatch 2,40 si mulineta Daiwa Exceler Plus 2000 si sunt foarte multumit.Pentru cei ce nu stiu inca:o firma care se respecta cand produce lansete se gandeste automat si la mulinete precum si altele(fire,etc) care trebuie sa fie compatibile.Nu poti inhama la o caruta un cal si un magar cam asa vine treaba. Chiar daca calul e mai mare decat magarul sau invers nu inseamna ca se potriversc perfect..Referitor la Stradic poti sa iti muti gandul daca nu vrei ca sa plangi mai tarziu dupa bani.Intra aici si citeste performantele produselor Daiwa.
www.daiwa.de
Numai bine. Mircea13
www.daiwa.de
Numai bine. Mircea13