Iata fotografia pe care mi-ati cerut-o cu lanseta si mulineta:
[img=http://img36.imageshack.us/img36/3212/v ... eta.th.jpg]
Cormoran/Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Am desfacut vreo 30 de mulinete Shimano,Daiwa,Okuma,Abu,Cormoran,Quantum si n-am idee cum mi-ar indica piesele interioare la ce lansete se preteaza mulineta respectiva. La un ansamblu Daiwa Advantage,fir Daiwa Samurai si lanseta Daiwa Procyon , am gasit de cuvinta sa inlocuiesc lanseta cu o Quantum Northern Encore.Eh ....si-mi place mai mult cu Quantum....asta pe parcurs...vorba ta.mircea13 scrie:Salut tuturor. Ideea cu a face pereche intre lanseta si mulineta imi apartine si o sa vedeti pe parcurs ca am avut dreptate.Pentru cunoscatori desfaceti oricare mulineta si vedeti in interior ce fel de piese au si din ce material sunt facute si dupa va rog sa scrieti aici daca v-ati shimbat parerea sau nu.
Eu nu oblig pe nimeni sa cumpere ce vreau eu ci mi-am spus punctul de vedere asa cum o faceti si voi asta nu inseamna ca nu putem face polemica in limita bunului simt.Numai bine. Mircea13
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Pana la urma e o chestie de gust faza asta cu acelasi bran la mulineta si lanseta. Daca tie ti se pare ca da bine asa de fitza sa fie amandoua daiwa, shimano, etc etc asa sa fie. In alta ordine de idei, nu ajuta cu nimic acest lucru daca lanseta e bine echilibrata cu mulineta.
In comparatie cu beastmasterul 10-30g, care ar fi mai senzitiva? Shimano sau daiwa?
In comparatie cu beastmasterul 10-30g, care ar fi mai senzitiva? Shimano sau daiwa?
la mine se imperecheaza perfect un exeler 2500 si un avid de 7
asta asa daca se discuta despre "reproducerea" dintre bete si mulinete
si sa continui pe aceeasi nota,intre shimano si daiwa(la mulinete) in aceeasi clasa de pret parerea mea este ca daiwa castiga
acum sa revenim la topic:beastmasterul este un bat decent.nu il am dar am pescuit cu el de la un prieten pe dunare cu shaduri.depinde pt ce aplicatie doresti sa il folosesti.oricum la o prima vedere ar fi peste powermesh(nu am avut si nici nu am pescuit cu el)
un alt punct bun ar fi rezistenta blankului din cate am auzit de la colegul de suferinta care a avut 2 caderi serioase cu el si nu are probleme.el pescuieste cu el de vreo 2 sezoane
acum nu stiu ce parere ai despre betele st.croix dar daca mai pui ceva pe bestmaster parca te apropii de un premier(depinde de ce anume vrei sa faci cu el)

si sa continui pe aceeasi nota,intre shimano si daiwa(la mulinete) in aceeasi clasa de pret parerea mea este ca daiwa castiga
acum sa revenim la topic:beastmasterul este un bat decent.nu il am dar am pescuit cu el de la un prieten pe dunare cu shaduri.depinde pt ce aplicatie doresti sa il folosesti.oricum la o prima vedere ar fi peste powermesh(nu am avut si nici nu am pescuit cu el)
un alt punct bun ar fi rezistenta blankului din cate am auzit de la colegul de suferinta care a avut 2 caderi serioase cu el si nu are probleme.el pescuieste cu el de vreo 2 sezoane
acum nu stiu ce parere ai despre betele st.croix dar daca mai pui ceva pe bestmaster parca te apropii de un premier(depinde de ce anume vrei sa faci cu el)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!