Cormoran Black Bull HTC Jigging

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 12 Sep 2007, 13:05

@georgel

ia zii , sefule, da crapist sa fie?

:D :D :D

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 12 Sep 2007, 13:07

numa cate un duminicar de-al lui pikeman ca nu ma supar si cate unu de-ala care retine sub dimensiune pentru conserva
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 12 Sep 2007, 13:09

georgel_spin scrie:pt holykowalsky,uita-te la mine in galerie si vezi ce am luat cu 145 ron si ii beton are si prezenta si personalitate dar mai ales ii facut pentru dintoase
eu vreau pentru dat cu jig-uri 14-20g pe rau ...aia e de lingura pe balti
Bla bla bla, bla bla bla

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 12 Sep 2007, 13:09

aia da ....

se accepta :D

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 12 Sep 2007, 13:13

eu vreau pentru dat cu jig-uri 14-20g pe rau ...aia e de lingura pe balti

de ce n-ai luat un maver essox ca-i beton si nu cred ca te lasa la greu su asa am vazut si am auzit,sau berkley cherrywood alt bat beton

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 12 Sep 2007, 13:14

toni f scrie:aia da ....

se accepta :D
cu mare placere as mai adauga cativa menyionati in topicul cu braconajul

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 12 Sep 2007, 13:23

georgel_spin scrie:eu vreau pentru dat cu jig-uri 14-20g pe rau ...aia e de lingura pe balti

de ce n-ai luat un maver essox ca-i beton si nu cred ca te lasa la greu su asa am vazut si am auzit,sau berkley cherrywood alt bat beton
maver essox e dupa cum spune si titlul tot de lingura pe balti.....
berkley cherrywood am 2.10m si e oky ...si cred ca o sa iau si modelul de 2.70m da stau sa vad ce face asta cu garantia....
Bla bla bla, bla bla bla

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 12 Sep 2007, 13:29

dar la americane te-ai gandit?
io sincer dak m-ar tine buzunaru as incerca,ca alea-s betele fast si extra fast din lumea jiggingului.
:? numa ca eu inca nu mi-am elucidat misterul cu lbs si asa mai departe dar cred ca am sa ma lamuresc in curand,pana fac rost de lovele?!?!?!?!
si pe unde dai tu cu linguri de 15-20 de g?

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 12 Sep 2007, 13:43

georgel_spin scrie:dar la americane te-ai gandit?
io sincer dak m-ar tine buzunaru as incerca,ca alea-s betele fast si extra fast din lumea jiggingului.
:? numa ca eu inca nu mi-am elucidat misterul cu lbs si asa mai departe dar cred ca am sa ma lamuresc in curand,pana fac rost de lovele?!?!?!?!
si pe unde dai tu cu linguri de 15-20 de g?
jig-uri "carlige cu plumb pe ele"....nea pandele nu esti atent.. :lol: :lol:

lbs-ul nu e nici un mister...s-au batut destule taste pe forumul asta despre subiect da oleaca search...
Bla bla bla, bla bla bla

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 12 Sep 2007, 14:49

Acu', sa va spun ca si eu am Cormoranul Black Bull HTC Spinning 2,10m 5-25g rupt.
Diferenta e ca eu l-am rupt facand un test dupa o discutie cu un amic. Pe scurt, a fost ceva de genul "hai sa tragem sa vedem cat rezista" :twisted: . Si am tras de el. Eu facand pe pescarul, el pe pestele, tinandu-se de fir. Si am vazut cat rezista. Amandoi am fost surprinsi. El placut, incantat ca a rezistat mai mult decat credea el, eu neplacut, ca s-a rupt mai repede decat ma asteptam eu. Nu era o mare paguba, batul respectiv fiind unul pe care il luam rar la pescuit. A cedat pe segmentul de varf, la radacina unui inel. Apoi am continuat sa trag de restul de segment. De fiecare data a pocnit la cate un inel. Cu ocazia asta am constatat ca segmentul e foarte subtire in carne (ca o coaja de lac) in prima portiune spre mufare, in schimb e carbon plin in varf. M-am interesat la Arrow sa vad daca pot lua un segment nou. Raspunsul a fost pozitiv, dar nu aveau pretul. Urma sa mai dau pe la ei in zilele urmatoare, sa fac comanda. Am renuntat. Nu mai prezinta interes.

Apropos, e cineva care a rupt vreun Maver in mod "fiziologic", ca sa zic asa? Sunt curios din mai multe motive. O data pt. ca pe un topic dedicat marcii au fost felurite discutii, dar n-am primit raspuns la aceasta intrebare. Apoi, pt. ca, nefiind eu neaparat vreun fan Maver, am avut diverse experiente cu aceste bete (mai multe modele), dar n-am reusit inca sa rup unul altfel decat la usa masinii sau sprijinindu-ma reflex pe el in timp ce cadeam in Cris, stupefiat, cu tot cu mal :? . Opinasem pe undeva ca, intre betele ieftine, Maver e "varf de gama" si am cam fost luat in ras de unii colegi de forum. Fara importanta dealtfel...
Ca o paranteza, batul rupt la caderea de pe mal a fost un Stralis Light Plus Spigot. S-a rupt deasupra mandrinei, in timp ce eu ma sprijineam pe el, involuntar, cu toata greutatea corpului (si am vreo 120kg :P ) tinandu-l de acel punct. Cu segmentul de varf ramas am facut apoi tot soiul de teste, inclusiv de tipul celui descris mai sus, dar n-am reusit sa rup batul incovoindu-l. Ceea ce, alaturi de alte calitati, m-a si determinat sa fac efortul de a inlocui segmentul rupt.

Concluziile le las posteritatii... :lol:

Scrie răspuns