bah da ce ieftine-s pe la Craiova..todi scrie:holykowalsky scrie:de 140 lei mai bine luati o curva si dati o m..e ....esti mai multumit de rezultat si merita si banii...la banii aia o iau o saptamana sa'mi si spele rufele
Cormoran Black Bull HTC Jigging
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
da ce, mah? oltencele sunt scumpe sau urate?todi scrie:leba asa e, nimic nu'i mai ieftin ca moldovencele la studii in craiova![]()
no offense, cateodata mai merg si bonurile de masa
hai ca am ucis topicul...scuze.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- holykowalsky
- utilizator constant

am trimis-o in garantie ... batul nu curva
cica tre sa o supuna la teste tra la la......estia sunt idioti ...e rupt ce test sa faci.....dureaza o saptamana
alta la fel nu iau nici sa ma impusti...dupa aia pescuiesc cu frica si se duce distractia...
todi: la banii aia o iau o saptamana sa'mi si spele rufele
eu vb de ceva lux nu centuriste..
cica tre sa o supuna la teste tra la la......estia sunt idioti ...e rupt ce test sa faci.....dureaza o saptamana
alta la fel nu iau nici sa ma impusti...dupa aia pescuiesc cu frica si se duce distractia...
todi: la banii aia o iau o saptamana sa'mi si spele rufele
eu vb de ceva lux nu centuriste..
Bla bla bla, bla bla bla
on topic:
dupa parerea mea, sunt doua tipuri de bete pe care merita sa le cumperi:
1. betele foarte ieftine, sub 100 lei, pe care daca le rupi nu te superi decat ca ti'ai f***t partida de pescuit.
Am pescuit 2 (doi) ani cu un Arno destroy de 2,10 m, l'am rupt de 2 ori la varf (lovit o data de beton si calcat o data), am taiat din el cate un cm ca'mi scapa din mufare
. Cu el rupt si reparat de mine, cel mai mare peste prins a fost un crap de 9 kg in Dunare. Ca idee, il am si acum in tub si nu cred ca o sa'l arunc sau o sa'l rup prea curand
2. bete scumpe, de la 600 lei in sus. cu grija, le tii pana te saturi de ele.
In schimb, am vazut atatea bete trabucco, cormoran, chiar si shimano rupte, incat mi s'a urat. ba cu pesti, ba in lansare, ba in cioate etc.
off topic:
centurista este curva, restu's femei fine
carora le'o tragi gratis daca ai ceva in tartacuta si ceva in pantaloni 
dupa parerea mea, sunt doua tipuri de bete pe care merita sa le cumperi:
1. betele foarte ieftine, sub 100 lei, pe care daca le rupi nu te superi decat ca ti'ai f***t partida de pescuit.
Am pescuit 2 (doi) ani cu un Arno destroy de 2,10 m, l'am rupt de 2 ori la varf (lovit o data de beton si calcat o data), am taiat din el cate un cm ca'mi scapa din mufare
2. bete scumpe, de la 600 lei in sus. cu grija, le tii pana te saturi de ele.
In schimb, am vazut atatea bete trabucco, cormoran, chiar si shimano rupte, incat mi s'a urat. ba cu pesti, ba in lansare, ba in cioate etc.
off topic:
centurista este curva, restu's femei fine
- georgel_spin
- utilizator constant

Bai dragilor mai postati si lucruri vesele ca m-am tampit de vreo trei saptamani incoace,numa bete rupte,
numa inundatii,
numa ape tulburi si p**a pesti!!!!
Pana cand o mai ducem asa?
am rupt un abu garcia de vreo treei saptamani si sunt in doliu si eu,la o saptamana dupa un prieten al meu rupe un maver la prima pescuiala,ce mai urmeaza?Sa vezi de vreun pescar traznit de furtuna?!?!?!?!?!numa spinnerist sa nu fie
numa inundatii,
numa ape tulburi si p**a pesti!!!!
Pana cand o mai ducem asa?
am rupt un abu garcia de vreo treei saptamani si sunt in doliu si eu,la o saptamana dupa un prieten al meu rupe un maver la prima pescuiala,ce mai urmeaza?Sa vezi de vreun pescar traznit de furtuna?!?!?!?!?!numa spinnerist sa nu fie
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
- holykowalsky
- utilizator constant

sa rupt ca un pai la 15-20cm de la varf cand am vrut sa intep scurt(din incheietura mainii) un bolovan pe fund.....
on topic:
Misto discutia.... pescuit si curve in acelasi timp

on topic:
stai linistit sint si curve la 100-150 euro ora fara sa fie centuristecenturista este curva, restu's femei fine carora le'o tragi gratis daca ai ceva in tartacuta si ceva in pantaloni
Misto discutia.... pescuit si curve in acelasi timp
Bla bla bla, bla bla bla
- georgel_spin
- utilizator constant

pt holykowalsky,uita-te la mine in galerie si vezi ce am luat cu 145 ron si ii beton are si prezenta si personalitate dar mai ales ii facut pentru dintoase
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><