combinezon din neopren

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Sep 2005, 11:59

ce parere aveti de waders Ron Thompson Dakota? Au la Arrow si ma bate gandul sa-mi cumpar.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

cristian.ene
veteran
veteran

Hodgman & Cabela`s

Mesaj de cristian.ene » 21 Sep 2005, 12:41

Pentru vara Hodgman Breathable de 90$ - panlaloni sau pana la sold care sunt suficiente pentru cele mai multe situatii costa acolo 70$.
Daca vrei si ami irtine Three Fork de 30$ sunt net superioare comparativ cu cele Ron Thompson. Jos cu neopren pentru bocanci iti asigura o stabilitate superioare iar parte superioara nu te incinge asa cum o fac cizmeme de cauciuc.

nopren tot din SUA e de alta clitate dar pentru ape foarte reci altfel faci baie in propria transpiratie.

cristian.ene
veteran
veteran

Hodgman & Cabela`s

Mesaj de cristian.ene » 21 Sep 2005, 12:44

Pentru vara Hodgman Breathable de 90$ - panlaloni sau pana la sold care sunt suficiente pentru cele mai multe situatii costa acolo 70$.
Daca vrei si mai ieftine dar bune :D , Three Fork de 30$ sunt net superioare comparativ cu cele Ron Thompson de aici. Jos cu neopren pentru bocanci ( iti asigura o stabilitate superioara), iar parte superioara nu te incinge asa cum o fac cizmeme de cauciuc.

Nopren tot din SUA e de alta clitate dar pentru ape foarte reci altfel faci baie in propria transpiratie.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Sep 2005, 12:47

mi-as lua de afara, dar nu am cum sa-i incerc, si pt. mine asta e foarte important. Nu vreau sa-i iau si sa nu ma simt bine in ei. La cei fara cizma, dezavantajul e ca mai ai nevoie si de o pereche de bocanci, deci bani in plus. Eu am de gand sa-i folosesc doar in perioadele reci, adica toamna-iarna, eventual primavara devreme. Apa cred eu ca e destul de rece in aceasta perioada, la fel si aerul din atmosfera, deci cred ca nu mi-ar fi prea cald in ei. Nu am folosit niciodata, deci e doar o presupunere.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns