Comanda Cabela's
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Comanda Cabela's
Prieteni,
Sunteti interesati de o comanda la Cabela's? Ne strangem mai multi sa iesim si noi mai ieftin? Eu nu prea stiu ce si cum, asa ca turnati aici, facem si noi o ghidusie. Ce ziceti?
Numai bine!
Sunteti interesati de o comanda la Cabela's? Ne strangem mai multi sa iesim si noi mai ieftin? Eu nu prea stiu ce si cum, asa ca turnati aici, facem si noi o ghidusie. Ce ziceti?
Numai bine!
Daca doriti kit-uri de silicoane , sunt oferte bune si pe Bass Pro .Eu am vazut un kit cu 1000 bucati gruburi de 5cm la 29 $.Adica 1000 lei bucata.Pentru bibani si chiar salau mi se par ok.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- utilizator constant
Todi,
Si eu sunt interesat de o comanda. Dc ne strangem mai multi e ok. Inca nu m-am hotarat exact asupra continutului comenzii,dar nu mai dureaza mult
. Oricum eu am vorbit si cu Andrei si el si-a comandat o lanseta prin Bogdan Vasilescu. Adaosul este de aprox 30-40% in functie de dimensiunea comenzii.E si asta o solutie...
Si eu sunt interesat de o comanda. Dc ne strangem mai multi e ok. Inca nu m-am hotarat exact asupra continutului comenzii,dar nu mai dureaza mult

- costica_fishing
- veteran