Comanda Cabela's

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mulder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mulder » 08 Ian 2005, 16:43

todi scrie:30-40% chiar daca sunt 10 dementi care comanda? Credeti'ma ca eu sunt total nelamurit!

Numai bine!
Nu e nimic anormal.
Adica: Transport + "Comisioane vamale" + faptul ca platesti cand ajunge coletul la tine + faptul ca nu risti nimic .... mie mi se pare ok.
Cabelas ia la transport 20% si iti ajunge coletul in 2 luni sau 40% si iti ajunge coletul in 3 saptamani.
Deci 30-40% nu e mare lucru.
Oricum de ce nu-l intrebati pe dan ca el a facut comenzi. :wink:

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 08 Ian 2005, 16:55

In cazul in care ai marfa acasa cu un adaos la pretul de catalog de 30-40% este mai mult decat satisfacator, as putea zice chiar pomana.
Din experienta va spun ca pretul de importator se calculeaza cam asa (si aici ma refer la importatori si nu la cei care mai aduc si ei cate ceva de prin alte tari straine): pretul de en-gros + tva-ul tarii respective+transport+taxale vamale (daca transportul este asigurat de catre cel de la care ai cumparat marfa este considerat serviciu si se incarca cu aceleasi taxe in vama ca si marfa propriu-zisa)+marja de importator(care poate ajunge in Romania pana la 140%)+adaos comercial+19%tva. Cam asa se ajunge la preturile astronomice cu care cumparam noi scule de pescuit (si nu numai) de prin magazinele romanesti.
Unde mai pui ca prin vama te confrunti cu tot felul de probleme si daca nu cunosti situatia te incarca baietii de nu te vezi .
Spaga este subinteleasa.
Fir intins

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 08 Ian 2005, 17:05

cu +30-40% la pretul de catalog as fi si eu interesat sa cumpar cate ceva. poate pana la urma se gaseste unu' mai descurcaret sa ne ajute si pe noi.
Fir intins

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Ian 2011, 14:29

pt cei care ati mai facut comenzi la Cabelas:

oare cardul meu Visa emis de BRD il pot folosi la comenzi pe Cabelas?
nu am mai facut comenzi la ei si ma cam bate gandul...pe langa pretul afisat pe site, ce cheltuieli sunt in plus?
transport, taxe, etc.

merci!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Ian 2011, 14:41

Sigur iesi mai ieftin daca faci comanda prin intermediari... :wink:
Din ce stiu eu, daca faci tu singur iesi undeva la 40% fata de pretul de pe site...
Dar mai multe iti va zice cineva care chiar a facut comenzi...
Numa' bine si fir intins!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 12 Ian 2011, 14:57

Cardul tau trebuie sa fie DEBIT ca sa poti cumpara online. Si cum ti se spunea mai sus iesi mai ieftin prin intermediari, e cineva pe forum (nu dau nume ca nu vreau sa fac reclama) care aduce la preturi f bune, poate cele mai bune. Asa te costa mult transportul + cat au chef (daca au) sa te taxeze tanti-le de la vama. In orice caz iesi mai ieftin decat daca ai cumpara din magazin (ma refer la articole mai de valoare nu la o guma sau o rola de fir).

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 15:05

Michael scrie:pt cei care ati mai facut comenzi la Cabelas:

oare cardul meu Visa emis de BRD il pot folosi la comenzi pe Cabelas?
nu am mai facut comenzi la ei si ma cam bate gandul...pe langa pretul afisat pe site, ce cheltuieli sunt in plus?
transport, taxe, etc.

merci!
sigur merge cardul .in plus e vama (scapa cine poate) si adusul acasa.ei lucreaza cu u.p.s.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 15:07

stefanflorin scrie:Cardul tau trebuie sa fie DEBIT ca sa poti cumpara online.
nu-i adevarat. am platit si cu credit de la reiffesen :wink:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 12 Ian 2011, 15:21

Daca imi aduc bine aminte sunt specificate pe site-ul cabelas ce fel de carduri sunt acceptate.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Ian 2011, 15:23

luati legatura cu daniel cocea ... el face comanda sapt viitoare
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns