Cizme sold

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Cizme sold

Mesaj de MihaiV » 19 Aug 2005, 11:25

Mi s-au spart. Le-am folosit fara sa le prind de curea si fiind "labartate" s-au frecat una de alta in dreptul genunchilor si s-au gaurit. Ati patit ceva asemanator? Daca le legam de curea pateam acelasi lucru?

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 19 Aug 2005, 11:35

Da Mihai, eu am patit asa cu doua perechi. Apoi am luat unele captushite cu neopren de la Finca Dragasani, care se pare ca sunt mai bune, ca le am de cativa ani si vad ca refuza sa se rupa.
Pe de alta parte, nu stiu cat le-ai folosit si cat te-au tinut, dar asta e, echipamentele mai trebuie inlocuite din cand in cand, altfel ar da faliment comersantii. :wink: :lol:

Septimiu
senior
senior

Re: Cizme sold

Mesaj de Septimiu » 19 Aug 2005, 11:54

MihaiV scrie:Mi s-au spart. Le-am folosit fara sa le prind de curea si fiind "labartate" s-au frecat una de alta in dreptul genunchilor si s-au gaurit.
Cat timp?
MariusC scrie:Apoi am luat unele captushite cu neopren de la Finca Dragasani
Aveti in magazin asa ceva?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Aug 2005, 12:08

Cat le-am folosit? Cam un an si ceva. E drept ca merg destul de des la pescuit si bat raurile la musca mergand destul de mult.
Nu-mi fac probleme ca trebuie inlocuite, nu sunt chiar asa o cheltuiala mare. Dar poate eu am fost de vina si puteau sa aiba viata dubla.

Marius, comercializati modelul de Dragasani?

alec
utilizator constant
utilizator constant

Re: Cizme sold

Mesaj de alec » 23 Aug 2005, 09:15

Aveti in magazin asa ceva?[/quote]

Daca da, exista si la Cluj??

cristian.ene
veteran
veteran

Cizme sold

Mesaj de cristian.ene » 23 Aug 2005, 09:44

pentru baieti fini si faini

Nu stiu cum se pot distruge niste cauciuce in 2 ani - poate au putrezit, sau raurile te obliga sa faceti cascadorii . Prin Ardeal parca raurile sunt mai blande si prietenoase. Ce nu inteleg e cum aveti lansete de sute de para si umblati in cauciuce in care transpiri, te imputi si mai faci si bataturi, ce e drept poti sa te porti mitocaneste cu ele.
Asa ca nu mai faceti elogiul sculelor de top, cat timp nu va ganditi la confortul vostru fizic si mental pentru 120-150$ cat costa niste waders Hodgman sau Cabela`s.
Sunteti la fel de falsi ca si in disputa cu corectitudinea de a poza pastravi in jar sau pe lopata.

.. deh, lanseta e un fel de organ vizibil, astfel nu se mai uita nimeni si la cizme daca esti dotat cu un organ scump. Probabil dupa ce se imput picioarele se impute si mintea.

cauciucare placuta si picioare imputite

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Aug 2005, 09:52

Baieti, tot nu ati depasit momentul!

Inca resentimente......daca nu aveti timp de pescuit, macar o ora- doua de fotbal sau.....nu mai spun! :twisted:
near the beer

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 23 Aug 2005, 10:01

:)). Nu credeam sa vad un om asa frustrat aici pe site. Pana acuma au parut toti oameni de treaba. deci mai nou imparteala se face in ardeleni imputiti si bucuresteni? :). Nu cred ca merita sa ne impartim asa in tabere din aste si nici nu cred ca ceilalti din bucuresti impartasesc opinia d-lui Ene. Ar fi pacat de site-ul asta sa iasa cu imparteli si dispute.

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 23 Aug 2005, 10:47

oare cum pute un picior de american?? :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Cizme sold

Mesaj de cristian.ene » 23 Aug 2005, 11:30

Evident mesajul e pentru unii baieti fini si faini care sunt arbitrii elegantei si corectitudinii in pescuit.
Alec mesajul nu era pentru tine . Oricum consider ca Ardealul este civilizat decat sudul, problema e ca punctual unii locuitori ai Ardealului vor sa pozeze in lideri de opinie si sa impuna idei de import si judecati care nu se potrivesc deloc nivelul pescuitului din Romania.

In plus pastravul nu e un fetis si regulamentar se pot oprii 10 bucati peste limita regulamentara.

Cum puteti impune cati pesti pot sa opresc din moment ce am oprit 30% din limita regulamentara.
pe 20.21 august am fost la Vidra si am pescuit pe Lotru in amonte de lacul Vidra. Am prins 17 pastravi(6 peste masura) in mai putin de o ora pe care i-am eliberat deoarece raul suferise o viitura cumplita. Mai jos cand am coborat baietii cu rame & carabeti pescuiau pe ascuns.

Asa ca nu mai faceti pe moralistii cand braconierii misuna pe toate raurile din tara asta si in plus nu elibereaza nimic niciodata.

Mai bine Schimbati tara.

Scrie răspuns