Cizme sold
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
asocieri
asa ca cine braveaza ?
Dat fiindca posed una din cele 10 poze cu lipani, tre sa specific ca lipanul (foarte frumos de altfel, cred ca batea inspre 30cm) a fost prins cu bat Lineafee de 500.000 bucata, mulineta idem de 450.000 si cel mai ieftin fir, ron Thompson tot de 500.000 bucata, toate de clasa 5. Si daca le schimb e doar pentru ca sunt greutze si imi termina mana dupa o zi de lansari, dar pentru inceput au fost bune. Si chiar si asa e al naibii de placut. Si a intrat la echipamentul asta si clean si pastrav.
. Si pe rau si pe lac. Nu braveaza nimeni.

Ceea ce lipseste sunt intr-adevar cizmele ca intra frigul in oase in apa chiar daca e calda.
. Cred ca o sa-mi iau si mai nashpa care se rup dupa 2 ani numa sa gasesc ceva cat de cat acceptabil. Nici adidasii de baschet nu ma costa 100 Euro si joc totusi cu Nike, Reebok, Fila sau alte prostii. Sper cizme sa gasesc totusi mai ieftine, pana intr-un milion ar fi un pret aceptabil.

-
- veteran
Asocieri
Asocierile erau foarte clare IMX , Scott nu Lineaefe sau Ron Thomson.
Cat despre waders + bocanci v.s cizme de cauciuc diferentel sunt mult mai mari decat lanseta de 50$ v.s lanseta de 500$.
Te misti cu usurinta ai stabilitate si poti imbraca si pantaloni incat nu mai simti frigul.
Cat despre waders + bocanci v.s cizme de cauciuc diferentel sunt mult mai mari decat lanseta de 50$ v.s lanseta de 500$.
Te misti cu usurinta ai stabilitate si poti imbraca si pantaloni incat nu mai simti frigul.
Am inteles. Atata te duce mintea si nu poti mai mult. Nu ma mai bag. Daca vrei sa ma intrebi direct ce scule am fa-o si-ti voi spune. Dar afla ca poti pescui si cu scule imprumutate. Si n-am aparat foto si nu ma pricep la asta, asa ca de fiecare data cel ce facea poze era cel ce aranja decorul. Si daca citeai mai atent vedeai ca am scris pe undeva ca si concursul de anul trecut de la Belis l-am castigat tot cu scule imprumutate, caci eu nu-mi permit asa ceva. Dar dupa ce am pescuit cu zeci de bete, sunt convins ca prind mai bine cu bete "scumpe" decat cu altele.
acu,la spartu tirgului, ma gindesc si eu cu mintea din urma a tugulanului:
vreau sa imi upgradez uneltele de pescuit.cam ce credeti ca imi iau, cizme noi
sapca noua
sau lanseta & mulineta
(sper ca Daiwa o sa fie ambele
) iar cu banii strinsi in acest nobil scop, oare , nu
s-ar fi gasit niscai treburi utile de facut in casa
bineinteles ca da
si oare placerea de a pescui o sa fie cu mult mai mare decit acu cind dau cu chinezisme
miram-ar
si atunci care unde e spilul? pai spilul e ca m-am saturat sa vad cum pleaca torpila linistita si eu ii fac bezele de pe mal !!!
P.S. Apropo de imprumutat
caut pentru un weekend "par" de somn cu mulineta autotractanta
plata in bere sau poze cu monstrul
(amin!
)
vreau sa imi upgradez uneltele de pescuit.cam ce credeti ca imi iau, cizme noi

s-ar fi gasit niscai treburi utile de facut in casa

si oare placerea de a pescui o sa fie cu mult mai mare decit acu cind dau cu chinezisme

P.S. Apropo de imprumutat

(amin!

Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
nene Ene, eu cred ca mata esti complexat sau cred ca te oftici ca dracu cind vezi ca unii mai prind peste si matale nu. Mihai a cerut un sfat referitor la cizmele lui care sau rupt si primeste ca raspuns o pagina intreaga de rahaturi care nu intereseaza pe nimeni. Chiar asa de tupeist esti?.
Mihai, in mod normal, cred eu, daca nu ai picioare in X si le porti la curea nu se rup asa de repede. Chestia cu X-ul stiu ca nu este valabila.
Marcel.
Mihai, in mod normal, cred eu, daca nu ai picioare in X si le porti la curea nu se rup asa de repede. Chestia cu X-ul stiu ca nu este valabila.

Marcel.