Ciorchinar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Ciorchinar
pentru pesti nu pentru vanatoare
.... de unde cumpar? la arw pe site nu mai este, la Energofish am sunat si nu stiau ce este...
.... de unde cumpar? la arw pe site nu mai este, la Energofish am sunat si nu stiau ce este...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran
Un sir cu agrafe mari cu care agati pestii de mandibula si ii lasi in apa. La sfarsit alegi 1-2 si pe ceilalti ii slobozesti. Mult mai comod decat juvelnicu, sta pestiocu in apa fara probleme, nu se agata in plasa, nu stau inghesuiti etc. Si bagarea agrafei in mandibula nu ii traumatizeaza mai mult decat jigul cu care l-ai prins.
Si e mai usor de transportat decat un juvelnic
Si e mai usor de transportat decat un juvelnic

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
eu am asa ceva
e perfect pentru stiuca sau salau, avat
http://www.familiahorgaszbolt.shp.hu/hp ... 1140729579
mai am si pentru clean luat mai demult cu vreo 5-6 agrafe mari(cam de 8-9cm lungime fiecare ) insirate pe un lant nu foarte gros.
nu am mai vazut de ceva vreme la noi.
ma mir ca cei de la energofish nu stiu despre ce e vorba.
in ungaria si germania sunt foarte populare.
am sa incerc sa pun o fotografie cu ciochinaru meu sa vezi ca pe net nu gasesc.
e perfect pentru stiuca sau salau, avat
http://www.familiahorgaszbolt.shp.hu/hp ... 1140729579
mai am si pentru clean luat mai demult cu vreo 5-6 agrafe mari(cam de 8-9cm lungime fiecare ) insirate pe un lant nu foarte gros.
nu am mai vazut de ceva vreme la noi.
ma mir ca cei de la energofish nu stiu despre ce e vorba.
in ungaria si germania sunt foarte populare.
am sa incerc sa pun o fotografie cu ciochinaru meu sa vezi ca pe net nu gasesc.
-
- utilizator constant
Cu ceva noroc gasesti la Energofish! Sunt 2 marimi - de stiuca/salau/biban si de somn, ceva mai mari! Daca nu gasesti sirul gata facut, poate ai noroc sa gasesti agrafele si ti-l faci singur! Bineinteles ca e mai bun decat orice juvelnic, pestii au spatiu mai mult, se pot "plimba" in limita lungimii sirului si rezista o zi intreaga fara probleme! Atentie insa daca ai motor si mai ales termic, cand pleci de pe un loc sa scurtezi lungimea sirului, altfel iese masacru!
Fir intins!
Fir intins!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
-
- utilizator constant
@dr. Pike
Tot patitu-i priceput!
Tot patitu-i priceput!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro