MihaiV scrie:Sorin scrie:
pur si simplu se inteapa pestele in madinbula de jos si se inchide agrafa .
Stau f bine o zi intreaga si poti sa te decizi la sf partidei ce vrei sa eliberezi .
Nu inteleg, daca vrei sa-i eliberezi, ce rost are sa le mai tragi o gaura in mandibula??? Chiar nu poti sa te decizi cand l-ai prins daca il pastrezi sau nu? Trebuie sa astepti pana seara? Mie personal mi se pare o duritate nejustificata pastrarea lor atarnati pe agrafe pentru a fi eliberati ulterior. Puteti sa va suparati, dar eu n-as putea face asa ceva! Credeti ca gaura aia din mandibula se mai vindeca vreodata?????

mihai si tudor ,
Poate nu am scris suficient de explicit :
daca de ex mergi pe o balta cu plata sau publica si vrei / ai voie sa retii sa zicem 2 pesti
Sigur ca vrei sa ii retii pe cei mai mari
prinzi la prima ora doi salai la chil . Sunt de tinut , dar te gandesti ca e posibil si sa iei unii mai mari dar si sa nu mai prinzi decat mai mici
Daca le dau , un viitor salau de 2-3 chile tre sa il arunc inapoi
asa cai ii pun pe agrafa si la urmatorul peste mai mare decat ei pe unul il eliberez ( nu e obligatoriu ca pana prind unu mai mare sa se faca seara )
simplu ca buna ziua
Pt cine a folosit asa ceva , stie ca pestii se pastreaza mult mai bine si se elibereaza fara probleme . Si li se vindeca ,,rana''. Cand e intepat in gura cu jigu si e eliberat e acelasi lucru .
Salaul e un peste sensibil si in juvelnic capoteaza de cele mai multe ori.
Cat despre ,, duriatate nejustificata'' si ,, e degradant sa agati pestii in asa ceva '' hai sa nu dam in aberatii ca iar se strica topicu