Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
in primul rand intereseaza-te cum se face o lanseta, ca nu este simplu deloc...ia in considerare si fragilitatea ei si costurile producatorului cu garantia(care la noi este 0 dar in afara garantia pe viata la modelele de top este ceva normal)fruaur scrie:ma mir cum se pot trage astfel de concluzii
lansetele se fac din grafit , material care nu este asa scump pe cind la o mulineta buna intra o gramada de piese din diferite materiale prelucrate si aia costa !
cum poate fi o lanseta mai scumpa sau mai apreciata ca o mulineta buna ?
care e logica parerii ?
ca sa-ti imit stilul de a raspunde as zice ca esti prea arogant cind imi propui ca sa ma intereses cum se face o lansetabogdan82 scrie:
in primul rand intereseaza-te cum se face o lanseta, ca nu este simplu deloc...ia in considerare si fragilitatea ei si costurile producatorului cu garantia(care la noi este 0 dar in afara garantia pe viata la modelele de top este ceva normal)
lanseta este intotdeuna mult mai importanta decat mulineta...la spin, o mulineta de 150$ face fix ceea ce face si una de 600$, pe cand o lanseta de 150$ nu este la fel de sensibila, nu lucreaza la fel in drill sau in lanseu fata de una mai buna...
am intalnit multi care pescuiesc cu exceler sau stradic pe lansete de 300$+ si care prind pesti f frumosi...dar oameni care sa pescuiasca cu exist si cu speedmaster, nu am intalnit....
am pescuit si cu zauber si cu certate si ca distanta lanseului sunt cam pe-acolo...certatele este intradevar mult mai fin si mai usor...dar pestele chiar nu simte asta...
deci pe scurt tu zici ca mulineta nu rezista cit lanseta si asadar nu se merita investit si ca punct de plecare ai ca ea sa nu fie mai scumpa ca lansetaChief scrie:Dar in totdeauna lanseta e prima pe care o aleg, apoi aleg mulineta "pentru ea" si niciodata mulineta nu va fi mai scumpa, la mine cel putin, chiar daca uneori apropiata, pentru toate motivele de mai sus.
Asta e logica pererii.
Nu stiu care e logica rasului astuia, cred ca nu este.
nici nu ti-am raspuns iar tu postezi ca preferi sa nu ne certam ?Chief scrie:Io prefer sa nu ne certam.Fruaur, cum ti se pare rationamentul dupa care ma ghidez eu? Adica uite, T3-u asta e exemplul cel mai bun. Sa-mi iau numa T3-uri... nu se poate.