Ceva BUN, BUN, BUN... si eventual si nou

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Mar 2010, 11:01

Mie mi-a placut cand am vazut cum lanseaza apucatu ala cu ea. La asa ceva nu poti ramane rece. Se lauda cu drag mare, e un fel de zillion pana la urma, de ce n-ar fi foarte buna? CEA mai buna e "in the eye of te beholder" cum zic americanii. Mie mi-ar cheli una. :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 17 Mar 2010, 20:20

Ticule pana se fac 2020 si pentru mainile noastre stangace, :? merge si comboul TDZLN100SHLA cu TDZL801HFB sa dam in solzosi si dintoase.
Am avut un vis in care se facea ca sambata viitoare eram pe rezervatia Fargo si dadeai cu GLC-76Z-ul trgand cu TDZLN100PLA de bromane la dintoase ce zici il facem realitate? Poate ii combinam si pe fulul spin doctors mai aberam nitel in direct pe tema cat au costat inelelsplit de pe ancore! :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Mar 2010, 20:51

Da... dar ochiul inchis afara inauntru se desteapta... vorba poetului... nu cred c-o fi de shallowuri da mergem sa facem niste casturi dinalea 180

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 04 Apr 2010, 20:25

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 27 Apr 2010, 18:08

Imi place comboul indicat dl Pescar Nebun incep sa-mi schimb parerea despre Shimano, da fac si ei scule ok de cast.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 24 Mai 2010, 11:01

http://www.tacklewarehouse.com/Team_Dai ... -TDRC.html

Un Zillion care costa doar cu 80 dolari mai putin decat o Steez.
Oare e doar o Zillion obisnuita care a fost stilizata sa arate superb? Sau ascunde mai mult acest Zillion-R? As fi curios sa pescuiesc mulineta asta macar odata. Dar, fara sa o cumpar daca se poate ! :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 05 Iun 2011, 17:32

Urmariti filmul...... :shock: :shock: :shock: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... sh-tw.html curios as fi sa-i vad si pretul :lol: :lol: :lol:
Until next time....Tight Lines!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 05 Iun 2011, 18:15

Bunaciune... E aparuta destul de repede dupa z2020 care se lauda tot asa ca pe modul long cast rupe lantzu daca vrei distanta... sistemul asteia mi se pare chiar revolutionar, e clar ca la iesirea prin inelul de ghidaj se pierde ceva din distanta. Ma mai uitam sa il las cat de cat in pozitie de mijloc pe melc, mai ales cand vroiam vreo lansare lunga. Firele PE-urile se "desprind" mai greu mai ales cand bucla e in capatul tamburului. Asta cred cu adevarat ca e ceva de capul ei.

Pescare Nebunule, daca imi permiti sa zic asa, Legat de type-r, daca ai mai avut vreun zillion si ai fost multumit asta nu te poate pacali sigur. Daca banii nu sunt principala problema si numai pentru frana turnament merita. Daca bugetul e la limita io spun ca zillionul normal e arhi suficient. E o mulineta excelenta. Nu ai nevoie de mai mult. Bineinteles, in clasa ei si modelul corespunzator aplicatiei. Daca ai banii de R nu te gandesti sa stai sa vezi un pret la T3? Io m-as gandi. Poate mai faci un efort da... stai in fata, vorba aia.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 05 Iun 2011, 18:25

Facem o "cheta", ne luam una dinasta la comun si apoi facem daiwa vs shimano? :)) Glumesc shimanishtilor, nu va atacati! ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 05 Iun 2011, 18:27

Cristi,Shimano n-are asa ceva...si nici prea curand n-o sa aiba :lol: :lol: :lol: Tare sunt curios de pretul la T3 :?Apropo,cand dai drumul la site? :wink:
Until next time....Tight Lines!

Scrie răspuns