Ceva BUN, BUN, BUN... si eventual si nou

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 13 Mar 2010, 13:22

http://pinnaclefishing.com/slyder/

Ce parere aveti de ea? Eu as incerca-o. E o alternativa interesanta la binecunoscutul Twitchbar de la Daiwa.

Si o lanseta daca nu neaparat impresionanta, macar relativ noua:

http://www.tackletour.com/reviewlamiglasexcel734c.html

Mie mi se pare o alternativa la Mojo Bass-ul lui St. Croix.

Astea ca sa vorbim de echipamente oarecum noi, si daca e sa vorbim de echipamente bune, ca asa zice titlul topicului, eu as vrea-o pe asta:

http://www.tacklewarehouse.com/Lamiglas ... -LXGC.html
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 13 Mar 2010, 16:47

Dupa mine pana acum cred ca este cea mai tare mulineta de baitcasting low profil de serie mare construita pe planeta.
Intradevar lookul s-a cam shimanoizat putin, dar pe ansamblu e ok.
Banuiesc ca Shimano nu a achizitionat si Daiwa (pe parte de baitcasting vorbesc)? :cry:
http://www.apstv.net/ub/ub05.html aici sunt cateva filme vol 1,2,3,4,5 unde prezinta 2020z, ryoga, steez in actiune. Asa ceva despre si cu DC nu am vazut.
Cand apare modelul pentru stanga voi tasta enter pentru el! :explode:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 13 Mar 2010, 18:20

E greu sa numesti "cea mai tare mulineta de baitcasting low profil de serie mare construita pe planeta. " o mulineta care costa 70 de dolari. Nu am avut ocazia sa pun mana pe ea, sau pe vreun produs Pinnacle, dar totusi, Pinnacle Vision Slider mi se pare o alternativa interesanta la Daiwa Megaforce/Exceler. Nu mai mult.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 13 Mar 2010, 18:40

Cred ca se referea la Z2020. Nu "prea" inteleg japoneza si as fi curios sa aflu de ce ar putea fi "cea mai cea"?
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 13 Mar 2010, 21:55

Pinnacle Slyder, daca-i comercializata la Walmart nu poate fi decit in categoria cacamaca ....ca majoritatea obiectelor de acolo.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 13 Mar 2010, 22:59

http://www.rapala.ca/products/rapala/shift.php ....Pentru amatorii care vor sa arate cool pe balta si sa le pice mandibula'n ciubote la colegi...Totul la un pret nepiperat...aprox 130 $...M-a surprins cit de rigida e lanseta...am pus mina pe casting de 7'1" si 3/8-1 oz...gripul gros,usor de manuit..destul de usoara...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Mar 2010, 01:40

Jedi scrie:http://www.rapala.ca/products/rapala/shift.php ....Pentru amatorii care vor sa arate cool pe balta si sa le pice mandibula'n ciubote la colegi..
Sa speram ca o sa apara si pe rafturile magazinelor pt. adulti :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 14 Mar 2010, 09:06

SF scrie:
Jedi scrie:http://www.rapala.ca/products/rapala/shift.php ....Pentru amatorii care vor sa arate cool pe balta si sa le pice mandibula'n ciubote la colegi..
Sa speram ca o sa apara si pe rafturile magazinelor pt. adulti :lol:
.... Avea ce-i drept citeva amanunte chicioase dar mi s-a parut ca se poate pescui bine cu ea...Ca poate face poc sau se duce poleiala iute..ramine sa le testeze altcineva...io nu.. :lol:

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 14 Mar 2010, 09:58

Eu as propune ca la anumite mulinete (la toate ar fi super) pe specificatiile tehnice sa se indice clar cat la suta din masa totala, volumul total, reprezinta plastic. Si piesele de plastic ce rol au in angrenajul mulinetei ca importanta in cinematica ei (preiau eforturi sau sunt supuse la frictiune, Steezul, Saltiga, Stella, Ryoga, DC-ul au si ele plastic dar doar acolo unde nu pre afecteaza functionarea mulinetei). Iar dupa aceasta informatei daca va fi furnizata putem discuta si modul de distribuire al lor pe piata: Penny. Plus, Profi, Baumax, Praktiker, Hervis Sport. Eu va spun am vazut si afara scule de caliate slaba (unica folosinta) si medie se mai vand si la supermarketuri generale dar cele de calitate medie si buna doar la magazinele specializate sau supermagazine(Cabelas Usa, Gerlinger Eu). Vrei sa-ti iei o bicicleta cu componente XTR, Saint, ESPXO, FOX, DT swiss, Avid, Magura, Schealbe etc te duci la un magazin de specialitate nu Hervis. Nu fac aluzie ca Shimano face biciclete, gresit si sa le intre bine in cap celor care zic asa ceva, Simano face numai unele din cele mai bune componente pt. angrenaje, frane, schimbatoare, butuci roti la biciclete MTB si road si cea mai buna mulineta de spining (stelluta). Sa se inteleaga blankul care este cadru il fac altii iar componente gen inele, mandrina, suport carlig (husa :D, vezi tubul protectie de Lesath o capodopera a tuburilor :shock: ) etc le face Shimano.
Ca o chestie interesanta auzita neverificata se spune ca Daiwa are in spate o societate de investitii si asigurari, deci nu pot sa spun ca mi-am incheiat o asigurare de viata daiwa Luvias, casco la masina Moretah sau ca mi-am bagat banii la un fond daiwa ca are dobanda de 2020/luna si am ales pachetul steez harrier80 de 8ft. :? :cry: :wink:
Ca o mediere la ce am spus mai sus despre mulineta de spining, spun ca Z2020 este cea mai buna de casting profil jos.
PAREREA MEA.
Ticu, Tonarelu, Grecu sa ma sustineti!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 14 Mar 2010, 17:51

Inseamna ca o ai,ai pescuit enorm de mult cu ea,a fost supusa la driluri cu pesti terifianti,ai desfacut-o pentru intretinere si ai constatat materiale exceptionale ,tehnologie de anul 2020 :) si uzura nesemnificativa ???Si exista desigur sute de reviews-uri care zic la fel???...La figurantii de pe TackleTour le-ai dat vestea cea mare sau te-ai gindit prima oara la noi,neamul tau??

Scrie răspuns