Cer parere pt urmatoarele mulinete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Cer parere pt urmatoarele mulinete

Mesaj de Bogdan_Alex » 31 Mai 2007, 15:56

Ce ma sfatuiti sa cumpar dintre urmatoarele mulinete:

Banax 20H
http://www.totalfishing.ro/mulineta-ban ... -1674.html

Abu Garcia 504
http://www.gipo.ro/produs/4539.Mulineta ... BTAMB.html

Cormoran Rodeo GTi 8Pi 2000
http://www.totalfishing.ro/mulineta-cor ... -2238.html

Okuma Stinson SI20
http://www.xxx.ro/product_in ... ts_id=1427

Cormoran Rodeo GTI 11PiF 2000 ( PAREREA MEA )
http://www.xxx.ro/product_in ... cts_id=711

Dupa cum ati observat, bugetul este cam 100ron . Astept parerile voastre.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 31 Mai 2007, 16:35

Eu am un cardinal seria 300. Comandat din state....mulinete ff bune. Nush cele mai mari cum sunt dar cea 301 este minunata pt pescuitul mai light, plus ca angrenajele sunt metalice, corpul metalic, aluneca ff bine, manerul nu are joc....am ramas uimit cat poate sa ofere la un asa pret. Cea pe care o arati...nu pot sa-ti dau detalii prea multe despre ea, dar probabil ca e la fel e buna.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 31 Mai 2007, 17:18

te referi la abu garcia presupun.... eee eu o am acasa. mai precis tata o are, facuta cadou de mine :D . ( 504 )
mulineta e chiar OK, merge super, aluneca bine insa...vroiam sa cer si parerile altora inainte sa-mi iau si eu una. Eu sunt un fan cormoran si abu G. asa ca eu oscilam intre cele 2, cu mici inclinatii spre cormoranul ala care l-am pus ca PAREREA MEA

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 31 Mai 2007, 17:39

Cormoran nu se mai numara de mult printre firmele care fac mulinete de calitate. Au decazut destul de mult in ultimii ani

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 31 Mai 2007, 17:44

multe din mulinetele Cormoran sunt facute in colaborare cu Daiwa,deci eu iti recomand Cormoranul seamana bine cu o Daiwa si e chiar ieftinache!!! :D

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 31 Mai 2007, 18:51

cipic scrie:multe din mulinetele Cormoran sunt facute in colaborare cu Daiwa,deci eu iti recomand Cormoranul seamana bine cu o Daiwa si e chiar ieftinache!!! :D
Cred ca colaborarea lor se opreste la cei cativa actionari comuni. In rest nu cred ca mai exista vre-o asemanare.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 31 Mai 2007, 21:46

adevarat ca nu se compara,doar ca sunt si ei actionari si cred eu ca le mai imbunatatesc,oricum n-am pescuit niciodata cu o mulineta cormoran,doar am probat si nu sunt cine stie ce,eu ii recomand tipului sa mai puna 50 ron si sa-si ia o shimano nexave de pe sipcarp.ro sau o shimano catana

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 31 Mai 2007, 22:57

wow, nu stiam cand o sa vina replica asta: "mai bine mai pui xxx si-ti iei yyy"
a durat ceva :D
Si totusi, stick to the options.
Nu pot sa cred ca din atatea cate am enumerat nu se gaseste una DECENTA.
Defapt, sunt convins ca nici una nu dezamageste cu desavarsire, insa ce ati testat, ce credeti ca ar fi mai bun? Eu azi am incercat cormoranul ala si chiar se misca bine, abu o am acasa si se misca si ea bine insa parca, cormoranul ala PiF era mai bine finisat si mai smooth.
De banax ce stiti?

Iar tu cipic m-ai amenintat cu o partida de stiuca in primavara, inca mai astept :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 31 Mai 2007, 23:11

eu am un Abu 303 parca si e misto de tot mulineta ... partea mai nasoala este ca odata mi-a intrat nu stiu cum nisip in ea si acum imi face din cand in cand un zgomot enervant la recuperare ... in rest mi se pare OK ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MaryuS_27
junior
junior

Mesaj de MaryuS_27 » 31 Mai 2007, 23:11

Bogdan_Alex scrie:wow, nu stiam cand o sa vina replica asta: "mai bine mai pui xxx si-ti iei yyy"
a durat ceva :D
Si totusi, stick to the options.
Nu pot sa cred ca din atatea cate am enumerat nu se gaseste una DECENTA.
Defapt, sunt convins ca nici una nu dezamageste cu desavarsire, insa ce ati testat, ce credeti ca ar fi mai bun? Eu azi am incercat cormoranul ala si chiar se misca bine, abu o am acasa si se misca si ea bine insa parca, cormoranul ala PiF era mai bine finisat si mai smooth.
De banax ce stiti?

Iar tu cipic m-ai amenintat cu o partida de stiuca in primavara, inca mai astept :lol:
si totusi cipic are dreptate.....mulinetele enumerate de tine nu cred ca sunt in masura nici una sa rupa "gura targului"...dar daca totusi vrei sa iti iei ceva bun, ceva care sa te tina mai multi ani fa un efort mai mare si eu cred ca o sa fi multumit de rezultat.....
totusi din cele enumerate de u eu as alege ori Abu G. ori Okuma.....
Despre cele doua marci s-a scris foarte mult si s-a scris numa de bine...
Si abu si okuma ca pret/calitate fac niste mulinete destul bune.......
Acum alegerea iti apartine in totalitate....

Scrie răspuns