Cer parere pt urmatoarele mulinete

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 01 Iun 2007, 12:40

Si eu ash cumpara o mulineta si din ce am vazut mi-a placut mult Mulineta SERT HELIX FD 2009 .Dar am tot cautat informatii pe forumuri si nu am gasit nimic. Daca o foloseste cineva (in afara importatorului :D ) poate ne ne si noua cateva informatii si eventual calificative (chiar daca-s subiective) fata de aceasta mulineta.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Iun 2007, 16:02

Mie nu prea imi vine sa cred ca Tierra si Advantage sunt facute in cchina mai ales ca ele fac parte din clasa Team Daiwa!!!Eu am o Laguna si e facuta in Thailanda si e mai ieftina ca o Tierra sau un Advantage!!!
Andrei s-ar putea sa ai niste falsuri in dotare!!!Din cate stiu cele din clasa Team Daiwa sunt Made in Japan!!!S-ar putea sa ma insel,dar ce am vazut pe site-uri asta reiese!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iun 2007, 16:10

crezi ca cei de la cabelas au falsuri? sa fim seriosi ;) nu conteaza ca e facuta in china, tailanda, malayesia etc... crezi ca nu exista un standard de calitate? si capricornul e facut tailanda, dar asta nu inseamna ca nu este o mulineta buna, crezi ca chinezii nu pot lucra cu atentie, sau nu pot folosi materiale de calitate? :twisted: :D

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Iun 2007, 16:44

o data ce lucreaza sub licenta Daiwa pot sa spun ca sunt la fel ca cele japoneze,eu nu am spus ca chinezariile sunt naspa doar ca nu-mi prea vine sa cred ca astea din Team Daiwa sunt chinezarii!!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 01 Iun 2007, 17:11

cipic scrie: doar ca nu-mi prea vine sa cred ca astea din Team Daiwa sunt chinezarii!!!!
atunci considera-le chinezarii BINE FACUTE :twisted:

sry de off topic

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Iun 2007, 17:42

Tierra nu bag mana-n foc ca e facuta in china, pt ca nu-mi aduc aminte exact(e acasa), dar TDA super tuned e china 100% . Kinezii daca se cere fac lucruri de calitate superioara.

Betele kistler aproape toate sunt facute in china, si unele din ele doar ansamblate in state....etc. Chinezii au inceput sa produca marfa de calitate, datorita cererii, si pt ca daca n-o faceau nu le mai cumpara nimeni marfa.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 01 Iun 2007, 18:13

Si Tierra e facuta tot in China.

Atata timp cat serviciul de control calitate Daiwa e serios, le dau credit.
Desigur ca autosugestia te face parca sa pescuiesti mai linistit daca pe talpa mulinetei scrie "made in Japan" dar asta este.

Asteptam momentul in care economia Chinei va atinge stadiul in care muncitorul / asamblorul chinez va fi platit mai bine decat cel japonez sau american si atunci probabil vom pescui doar cu scule facute la "mama lor"

Sau daca n-avem recunoscuta rabdare pescareasca sa asteptam atat, solutzia Japantackle ramane in picioare.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Iun 2007, 23:25

bine bine, si eu ce mulineta imi iau?

mi-a placut okuma electra (model 2007 din cate stiu) , care e pe la 150ron. Cine a avut ocazia s-o incerce poate imi spune o parere.

De Ryobi Ecusima ce parere aveti? Pare interesanta si aceea

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Iun 2007, 23:26

ia-ti ryobi sau abu garcia de banii astia ... parerea mea ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Iun 2007, 00:33

tocmai mi-am cumparat o ryobi 1000 vi is super multumit de ea si te incadrezi si in buget 131 RON cu tot cu transport

Scrie răspuns