Cer parere pt urmatoarele mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si eu ash cumpara o mulineta si din ce am vazut mi-a placut mult Mulineta SERT HELIX FD 2009 .Dar am tot cautat informatii pe forumuri si nu am gasit nimic. Daca o foloseste cineva (in afara importatorului
) poate ne ne si noua cateva informatii si eventual calificative (chiar daca-s subiective) fata de aceasta mulineta.

Mie nu prea imi vine sa cred ca Tierra si Advantage sunt facute in cchina mai ales ca ele fac parte din clasa Team Daiwa!!!Eu am o Laguna si e facuta in Thailanda si e mai ieftina ca o Tierra sau un Advantage!!!
Andrei s-ar putea sa ai niste falsuri in dotare!!!Din cate stiu cele din clasa Team Daiwa sunt Made in Japan!!!S-ar putea sa ma insel,dar ce am vazut pe site-uri asta reiese!!!
Andrei s-ar putea sa ai niste falsuri in dotare!!!Din cate stiu cele din clasa Team Daiwa sunt Made in Japan!!!S-ar putea sa ma insel,dar ce am vazut pe site-uri asta reiese!!!
-
- veteran
crezi ca cei de la cabelas au falsuri? sa fim seriosi
nu conteaza ca e facuta in china, tailanda, malayesia etc... crezi ca nu exista un standard de calitate? si capricornul e facut tailanda, dar asta nu inseamna ca nu este o mulineta buna, crezi ca chinezii nu pot lucra cu atentie, sau nu pot folosi materiale de calitate?

-
- veteran
Tierra nu bag mana-n foc ca e facuta in china, pt ca nu-mi aduc aminte exact(e acasa), dar TDA super tuned e china 100% . Kinezii daca se cere fac lucruri de calitate superioara.
Betele kistler aproape toate sunt facute in china, si unele din ele doar ansamblate in state....etc. Chinezii au inceput sa produca marfa de calitate, datorita cererii, si pt ca daca n-o faceau nu le mai cumpara nimeni marfa.
Betele kistler aproape toate sunt facute in china, si unele din ele doar ansamblate in state....etc. Chinezii au inceput sa produca marfa de calitate, datorita cererii, si pt ca daca n-o faceau nu le mai cumpara nimeni marfa.
Si Tierra e facuta tot in China.
Atata timp cat serviciul de control calitate Daiwa e serios, le dau credit.
Desigur ca autosugestia te face parca sa pescuiesti mai linistit daca pe talpa mulinetei scrie "made in Japan" dar asta este.
Asteptam momentul in care economia Chinei va atinge stadiul in care muncitorul / asamblorul chinez va fi platit mai bine decat cel japonez sau american si atunci probabil vom pescui doar cu scule facute la "mama lor"
Sau daca n-avem recunoscuta rabdare pescareasca sa asteptam atat, solutzia Japantackle ramane in picioare.
Atata timp cat serviciul de control calitate Daiwa e serios, le dau credit.
Desigur ca autosugestia te face parca sa pescuiesti mai linistit daca pe talpa mulinetei scrie "made in Japan" dar asta este.
Asteptam momentul in care economia Chinei va atinge stadiul in care muncitorul / asamblorul chinez va fi platit mai bine decat cel japonez sau american si atunci probabil vom pescui doar cu scule facute la "mama lor"
Sau daca n-avem recunoscuta rabdare pescareasca sa asteptam atat, solutzia Japantackle ramane in picioare.
- Bogdan_Alex
- veteran