m-am gandit sa-ti ofer sansa sa reformulezi
Cele mai bune shad-uri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
andrei-ovidiu
- veteran

a folosit careva Bass Pro Shops® Squirmin' Shad?Oare cum or fi?
Bass Pro Shops® Squirmin' Shad
Bass Pro Shops® Squirmin' Shad
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ai dreptate, am zis intotdeaunadanr scrie:todi, de necrezut sau macar ciudat este faptul ca exista plastice care te scot mereu din criza
m-am gandit sa-ti ofer sansa sa reformulezi
foarte multe partide pe lacuri toamna le-am corectat bine de tot cu mann's verzi cu glitter, asta era ideea. in conditiile in care incepeam pescuitul dimineata pe mt, iar pe la 11-12 luam trusa la rand
iar pe mann's mici, de 5,5 cm cred, tot verzi cu glitter, am prins mai bine ca pe omoloagele lor de la mt. la fel de adevarat este ca nici nu mi'am batut capul sa fierb mt'urile
-
mihai florescu
- veteran

-
andrei-ovidiu
- veteran

Mai...
Deci nu neaparat ca am prins la MT, dar mi se par absolut fenomenal realizate! Materialul, culoare, glitter-ul si nu in ultimul rand actiunea cozii m-au facut un mare fan al lor! Imi plac si Manns-urile dar parca nu au aceea "vapaie" pe care o are un MT!
Nu prea pescuiesc f. mult la twister, dar s-ar putea sa ma schimb pe asa ceva! Vedem!

Deci nu neaparat ca am prins la MT, dar mi se par absolut fenomenal realizate! Materialul, culoare, glitter-ul si nu in ultimul rand actiunea cozii m-au facut un mare fan al lor! Imi plac si Manns-urile dar parca nu au aceea "vapaie" pe care o are un MT!
Nu prea pescuiesc f. mult la twister, dar s-ar putea sa ma schimb pe asa ceva! Vedem!