Cele mai bune shad-uri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
In principiu volumul pe care-l dizloca. Miscarea e ok, da la alea mai mici, dar nush nu ma prea inspira forma lor... am prins salau la asa ceva da' le folosesc ff rar la asa ceva.De exemplu daca pescuiesti in apa mai mica pui un jig mia usor pe ele deja nu-mi mai place evolutia lor pt salau, pt k e langa bataia cozi mai apare op bataie larga din cauza formei si din cauza ca sunt floating.... Prefer sa dau la stiuca cu ele, ca le pun un jig usor si le joci cum vrea muschiu tau si cat de incet sau de repejor vrei.
E o kestiune de preferintza. Nu zic ca nu merg la salau, doar ca mie nu prea imi place sa le folosesc la salau, si ca-mi place sa dau ff mult la stiuci cu ele.
E o kestiune de preferintza. Nu zic ca nu merg la salau, doar ca mie nu prea imi place sa le folosesc la salau, si ca-mi place sa dau ff mult la stiuci cu ele.
-
- veteran
cele mai bune shad-uri sunt cele pe care le vrea salaul la momentul respectiv
eu dau in principal cu MT, dar am la mine si cateva Manns'uri, Bass Assassin, niste no name-uri dar super super bune ( le am de curand, tind sa devina preferinta no 1 pe 6 cm si 10 cm pe cateva culori ), mai am niste Lunker City SaltShaker si cateva Storm-uri
mentionez ca pe storm n-am luat niciodata vreun peste
Soarta

eu dau in principal cu MT, dar am la mine si cateva Manns'uri, Bass Assassin, niste no name-uri dar super super bune ( le am de curand, tind sa devina preferinta no 1 pe 6 cm si 10 cm pe cateva culori ), mai am niste Lunker City SaltShaker si cateva Storm-uri
mentionez ca pe storm n-am luat niciodata vreun peste
Soarta

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran