da si la ei cu coada?ilie scrie:Am intrat chiar zilele trecute pe un forum de pescuit din Germania,iar la topicurile despre avat(normal,nu?razvan m. scrie:Mai bine detaliaza treaba cu scoala de pescuit germana !
Parerea mea e ca la spinning nemtii sint prastie. Dar sa vedem si alte opinii !)discutziile mi-i s-au parut cel putzin naive.
Cel mai rezistent si cel mai folosit nod pt ocheti
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
si catzi pesti au vaiiii, te dispera cand ii vezi,dar sti ce fain ii dac meri sa platesti permisu pe o anumita apa, itzi da o zona de pe rau(itzi arta pe harta si o marcheaza cu o pionezaAdelin scrie:Ca norocul ca au peste si ca au de unde perinde ca altfel....vai de mutter-u' lor!
...au si ei habar de pescuit(noroc
ce nod zicetzi ca e mai rezistent la mono???
:)
In Elvetia, pe Rin este extraordinar la pescuit
Niste peisaje de vis si nu numai ... Din Schaffhausen se pot obtine avize de pescuit valabile 24 - 48 h sau pentru 1 saptamana. Eu am platit in vara, pentru 24 de ore 28 de euro, dar a meritat.. Mai ales ca Elvetia si Germania, sunt tarile mele preferate.
Peste tot e frumos la pescuit, unde exista oameni disciplinati si curatenie.. Parca ti-e mai mare dragul sa mergi. NATURA si FAUNA TREBUIE RESPECTATE 
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.